註冊 登錄

[機種討論] Galaxy S8/S8+ 集中討論區 (2)

本主題由 chairman_palm 於 2017-4-27 08:26 PM 設置高亮
引用:
原帖由 angus2005 於 2017-5-21 09:55 PM 發表

yes
我都系舊客同佢預定,初初乜都傾好哂,又話三星公布左價錢就通知我實價,到依家,乜消息都無,舊客系垃圾,反而落門店訂,就可能25號有機拎!好彩我醒目,一早知舊客無利用價值,去左衛信訂,23號拎機!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angus2005 於 2017-5-21 19:57 發表

你幾時預訂?
我4月28號訂128GB黑色,我尋日打去問佢,佢6月份先有貨?!
係咪蝦我態度太好?
我都係四月廿幾号訂128GB, 但本星期二下午可以攞机。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxxkinguu 於 2017-5-21 08:18 PM 發表

收到sms25號拎機?但有樣野我覺得奇怪,平時出機都係早一日先收到sms,今次早成兩日,唔通大行已經收到貨
我專門店訂乜消息都無,見你地個個衛訊訂有得早

回覆 引用 TOP

豐澤23號有? 唉...我都仲係未有電話 我27號已經訂左

友人人仔上台出機(黑6+128)
23號有機

回覆 引用 TOP

3台岩岩打黎叫我23號去出機
出到機就賣走部水用行

熱門搜尋: 眼部護理 證婚 結婚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a_bit 於 21/5/2017 09:01 PM 發表

nakamichi好似係oem,唔係自己做架喎
唔理佢啦,重點係:有啲人講嘢太盡,我差啲都信中招,原來無一定有線好過無線,講一定H人,好粗枝大葉囉

熱門搜尋: 鑽石 韓國女裝 情侶戒指 西裝訂造 名牌 眼鏡 日韓時裝
本公司現就股票中文名稱(“該公司”)之股權於 2010-05-xx,閣下作出之「高成交比率」一事。
成交比率報告顯示閣下於 2010-05-xx,經由本公司交易合共(2,xxxxxxx) 股該公司股份,佔該股票全日成交量超過50%。
高成交比率可能引致該公司之股份價格大幅波動,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫兒 於 2017-5-21 07:43 PM 發表

係米所有人預訂既都可以提早拎?定係得最早預訂果D?
我11/5衛訊訂,都通知我23號有得攞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angus2005 於 2017-5-21 08:06 PM 發表

唉,而家超級後悔,
以後都唔會經台訂任何機。
想快攞到機,一向都唔喺台訂,例遲

熱門搜尋: 眼霜 去印 假髮 醫學美容 美容 面霜 眼袋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山大 於 2017-5-21 10:07 PM 發表

豐澤23號有? 唉...我都仲係未有電話 我27號已經訂左
我都係豐澤訂,不過遲過你訂,等聽日,
可以預早一日通知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吾係港人 於 2017-5-21 08:05 PM 發表

我反覆睇左n次,s8 vs s7e  唔計cpu會點,外觀用起上黎點,我都係覺如果有s7e 128g,係可以唔洗換,大家都新計,
maybe you can consider HTC U11

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。