註冊 登入

[機種討論] 想試吓玩Windows Phone!

我仲有部1520收係家做珍藏😂

熱門搜尋: 結婚 化妝學校 眼部護理 婚宴 結婚對戒 新娘化妝

回覆 引用 TOP

我部640XL 主力係出埠用

回覆 引用 TOP

windows phone 最優勝内置有 office, 其餘冇咩特別

引用:
原帖由 Deric_Cheung 於 2017-8-17 11:09 PM 發表

windows phone 最優勝内置有 office, 其餘冇咩特別
要嚟工作用都係不錯嘅輕便工具

回覆 引用 TOP

如果你錢多唔介意咪試下o羅。

我用咗WP 7年,無論呢度D WP打手講幾多嘢都好,我只有一句 : 此生不再用WP。

WP簡單易用 ?? 因為功能少,乜都無得SET,無得用家選擇。你根本唔知部機想點,佢亦都唔會俾你知部機係點。

靜極光通達
寂照含虛空
欲來觀世間
猶如夢中事
引用:
原帖由 ArKeungArKeung 於 2017-8-18 08:03 PM 發表

如果你錢多唔介意咪試下o羅。

我用咗WP 7年,無論呢度D WP打手講幾多嘢都好,我只有一句 : 此生不再用WP。

WP簡單易用 ?? 因為功能少,乜都無得SET,無得用家選擇。你根本唔知部機想點,佢亦都唔會 ...
我用了Wins10後,開始留意這版,唔覺得這裡有WP打手讚賞WP有幾好,相反幸災樂禍去咀咒它就有,似乎他們十分討厭WP。

Hello !!!
引用:
原帖由 Deric_Cheung 於 2017-8-17 11:09 PM 發表

您睇錯喇............windows phone最特別之處係無人用.

用緊WP 幾好啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mingwo102 於 2017-8-21 06:26 PM 發表

您睇錯喇............windows phone最特別之處係無人用.
早期出都會有人用,近幾年都少人買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TAhug再3回來了 於 2017/7/9 07:53 PM 發表

相信唔會後悔,因WP比較簡單易用和唔會有病毒,而iOS和 Android(除 NOKIA 3/5/6/8/9外)系統比較複雜難用和病毒多
咁都得?

引用:
原帖由 ray318 於 2017-8-30 09:39 PM 發表

咁都得?
佢係nokia忠實擁躉,nokia出乜佢都話最好的

熱門搜尋: 結婚 化妝學校 眼部護理 婚宴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天秤使者 於 2017-8-19 19:44 發表

我用了Wins10後,開始留意這版,唔覺得這裡有WP打手讚賞WP有幾好,相反幸災樂禍去咀咒它就有,似乎他們十分討厭WP。

回覆 引用 TOP

我用完IOS, 轉用ANDROID, 最後用WINDOW, 生不如死

回覆 引用 TOP

玩唔玩到電腦game?

回覆 引用 TOP

44 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。