註冊 登入

數碼通上台送機一問

數碼通上台送機一問 E-mail 此主題給朋友

因為岩岩手機完約 , 又出糧 , 想轉台+出部新手機獎勵下自己,
聽fd講數碼通都ok , 好少斷線 , 夠穩定 ,
咁我用開高速無限上網既 , 諗住join數碼通$298fup果個plan,
但我搵唔到如果上佢台既話 , 有咩機可以送, 抵唔抵.
所以請教下大家, 謝謝

298 送乜 野機

回覆 引用 TOP

298係plan,機自己買

回覆 引用 TOP

我剩係join左$298 plan
我要左紅米note 4x 64gb
$1300預繳

引用:
原帖由 惇情哥 於 2017-9-13 04:35 PM 發表

因為岩岩手機完約 , 又出糧 , 想轉台+出部新手機獎勵下自己,
聽fd講數碼通都ok , 好少斷線 , 夠穩定 ,
咁我用開高速無限上網既 , 諗住join數碼通$298fup果個plan,
但我搵唔到如果上佢台既話 , 有咩機可以送, 抵 ...
原先係咩台?

回覆 引用 TOP

師兄想買邊部機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LOK.j 於 2017-9-14 03:41 PM 發表

我剩係join左$298 plan
我要左紅米note 4x 64gb
$1300預繳
嗯...我對小米麻麻地 , 有冇其他機? 定得小米咋

引用:
原帖由 惇情哥 於 2017-9-15 12:18 PM 發表

又$298 無限小米又話唔好 咁小下你啦唔錯架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 惇情哥 於 2017-9-15 12:18 PM 發表

如果你join fup plan應該好多選擇
上smart網搵下 佢應該列哂出黎

回覆 引用 TOP

298邊有機送,不如幫埋阿爸同阿媽出個family plan,出機就有買一送一,包埋iphone8同8+

熱門搜尋: liposuction 豐胸療程 保濕 豐胸 整容 eye
引用:
原帖由 蟲出江湖 於 2017-9-18 05:25 PM 發表

298邊有機送,不如幫埋阿爸同阿媽出個family plan,出機就有買一送一,包埋iphone8同8+
我搵到啦 , sony xa1 ultra都免費 @@, 就呢部

引用:
原帖由 惇情哥 於 2017-9-19 03:00 PM 發表

我搵到啦 , sony xa1 ultra都免費 @@, 就呢部
送機都298? 你係咪搞錯左?

引用:
原帖由 中午扁扁的希望 於 2017-9-19 03:14 PM 發表

其實送兩三千既機都唔奇
人地csl 296無限都送新小米a1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午扁扁的希望 於 2017-9-19 03:14 PM 發表

剩係見 smartone Join FAMILY plan 有得出I Phone8 或者iphone8+ 唔知師兄係咪指呢個?

回覆 引用 TOP

買一送一? 要幾錢既PLAN,就咁睇好似幾抵

熱門搜尋: 結婚對戒 婚紗晚裝 粉底 婚宴 證婚 化妝學校 ring

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。