[WIFI] 新世界(電訊數碼)$72無限PLAN....MOBILE AP

新世界(電訊數碼)$72無限PLAN....MOBILE AP E-mail 此主題給朋友

新世界(電訊數碼)$72無限PLAN....可唔可SHARE MOBILE AP ????
我用SAMSUNG GALAXY W 就唔得....(人地係可以search到我, 可以connected到, 但係上唔到網...)

回覆1 #的帖子

引用:
原帖由 andyleungsm 於 2012-1-24 03:23 PM 發表 新世界(電訊數碼)$72無限PLAN....可唔可SHARE MOBILE AP ????我用SAMSUNG GALAXY W 就唔得....(人地係可以search到我, 可以connected到, 但係上唔到網...)
我部 DEFY+ share 3G 冇問題
share EDGE 就吾得

一個投机者的告白

引用:
原帖由 Smith_New_Court 於 2012-1-24 15:51 發表
我部 DEFY+ share 3G 冇問題
share EDGE 就吾得

我都聽聞用 Motorola DEFY+ , 如果配合 EDGE 係用唔到 , 以我所知係配合 3G 先得 , 原來真係咁~

長沙灣政府合署外與男友吵架後,衝出馬路嚷著要自殺香 港女  性,但死都要揸實部艾瘋。

回覆3 #的帖子

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2012-1-24 07:28 PM 發表 我都聽聞用 Motorola DEFY+ , 如果配合 EDGE 係用唔到 , 以我所知係配合 3G 先得 , 原來真係咁~
又吾可以咁講,黃金對面門市果Demo DEFY+ 就冇問題,share peoples EDGE 都可以

一個投机者的告白

引用:
原帖由 Smith_New_Court 於 2012-1-24 11:05 PM 發表
又吾可以咁講,黃金對面門市果Demo DEFY+ 就冇問題,share peoples EDGE 都可以
乜PEOPLE都係EDGE咩?

引用:
原帖由 andyleungsm 於 2012-1-24 03:23 PM 發表
新世界(電訊數碼)$72無限PLAN....可唔可SHARE MOBILE AP ????
我用SAMSUNG GALAXY W 就唔得....(人地係可以search到我, 可以connected到, 但係上唔到網...)
我用gs2..都係connect到...但上唔到網...求高人指點

首先關閉手機,然后將你張SIM退出,再開機。之後再關機插回你張SIM,之后再開機,佢會問你選1010,one2free,new world,你要選1010,之后就OK,你試下啦 。我之前都係用SAMSUNG GALAXY W,都係搞左好耐shareing lee個問題,問返電訊數碼又話唔唔關佢事,拎機去三星檢查又話部機無問題,但lee部野我最后都係放左佢換返iphone 你試試吧

我諗係lee個台同三星機係share果方面唔夾

引用:
原帖由 kwchow209 於 2012-1-25 09:49 PM 發表
首先關閉手機,然后將你張SIM退出,再開機。之後再關機插回你張SIM,之后再開機,佢會問你選1010,one2free,new world,你要選1010,之后就OK,你試下啦 。我之前都係用SAMSUNG GALAXY W,都係搞左好耐shar ...
thanks ching!!得左~~不過我重新插sim佢冇彈1010個option,咁我唯有download hkapn個app 等佢幫我入個apn
不過得123冇1010個apn~~好彩用123 apn share到!
十萬個唔該呀ching!!

回覆 9# 的帖子

唔洗客氣,你用到就好啦(^.^)

引用:
原帖由 andyleungsm 於 2012-1-24 11:19 PM 發表
乜PEOPLE都係EDGE咩?
ya,人仔2G plan is use EDGE

引用:
原帖由 tweetwee 於 2012-1-26 02:30 AM 發表

thanks ching!!得左~~不過我重新插sim佢冇彈1010個option,咁我唯有download hkapn個app 等佢幫我入個apn
不過得123冇1010個apn~~好彩用123 apn share到!
十萬個唔該呀ching!!

http://n2.hk/d/images/r10/ ...
APN....撞左...要強制關閉

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。