Sony xperia Arco S••更新2012•08•03pm

Sony xperia Arco S••更新2012•08•03pm E-mail 此主題給朋友

大家覺得買Arco S好定等8月底出果部4核機?今天一出,放工即去買(數乜電訊),本人係有合約,所以$3998,俾多3個月月費••$72x3.
送hdmi cable,Sony 禮物包,sony環保袋。
外型本人認為係sony機中最靚(白色),操控順暢,mon靚。
本人之前用arc s,up咗4•0後遲鈍晒,打電話要等8妙才可按key pad,勁食電,總之勁差。
本來都諗住買ion,但個earphone jet勁醜,敗筆之處。
請分享

如無意外,今年SONY應該唔會有4核機

你講果部係傳聞中的GX國際版(但SONY講過GX唔會出國際版,所以可能同日本部GX有分別)
又或者係傳聞中最高檔的LT30I

兩者好大機會用高通S4雙核,效能上同現時四核可以打平手

Sony   重 style 多過跑硬件賽

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越多。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了

引用:
原帖由 mingjack 於 2012-7-31 09:11 PM 發表

你講果部係傳聞中的GX國際版(但SONY講過GX唔會出國際版,所以可能同日本部GX有分別)

咁樣,我就等8月3曰即刻買Arco S嗱;况且我依家用緊Arc S,個樣同GX差唔多.
Thx C hing

XAS有三防喎, 梗係呢部啦~! 我都訂左~

買Arco S好

引用:
原帖由 garypigpig 於 2012-8-1 12:26 AM 發表
師兄你喺邊度訂機呀?我問過百記,衞記,豐記,數記佢地都話無得訂機。

引用:
原帖由 kk4006 於 2012-8-1 09:39 AM 發表
師兄你喺邊度訂機呀?我問過百記,衞記,豐記,數記佢地都話無得訂機。
sony 自己有得預訂
http://www.sonystyle.com.hk/products/apps/product/simplePage.do?modelCode=_M036122&lang=zh#package

引用:
原帖由 garypigpig 於 2012-8-1 12:26 AM 發表
帥兄:
係 sony 訂有咩so呀?

天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚,空乏其身,行拂亂其所為,所以動心忍性,增益其所不能。

引用:
原帖由 freetimes2003 於 2012-8-1 10:03 AM 發表 sony 自己有得預訂http://www.sonystyle.com.hk/products/apps/product/simplePage.do?modelCode=_M036122&lang=zh#package
thx c hing, order now.

引用:
原帖由 freetimes2003 於 2012-8-1 10:03 AM 發表

sony 自己有得預訂
http://www.sonystyle.com.hk/products/apps/product/simplePage.do?modelCode=_M036122&lang=zh#package
不過我打電話上cs,佢話無得訂,因為唔知幾時出同唔知價錢。

回覆 11# 的帖子

SONY Xperia Acro S賣$4598(好似)

回覆 9# 的帖子

數記現有客戶零機價優惠,局續約。。。

引用:
原帖由 mingjack 於 2012-7-31 09:11 PM 發表

請問 S3 同 S4 雙垓,校能差幾遠

天將降大任於斯人也,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚,空乏其身,行拂亂其所為,所以動心忍性,增益其所不能。

咁數碼電信有咩 offer 呢?

伸延閱讀
 55 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。