[疑問] note1 次次都連唔到kies..

note1 次次都連唔到kies.. E-mail 此主題給朋友

點解我次次都連唔到
好煩
ching們,有冇一定連到嘅方法
升個級都咁難

附件

on9 kies.jpg (83.08 KB)

2012-10-17 12:55 AM

on9 kies.jpg

明明認到,但都連唔到
DKLM samsung kies

連到了
但,冇寫我咩版...
點解我冇得更新架

附件

Kies on9.jpg (116.88 KB)

2012-10-17 01:08 AM

Kies on9.jpg

幫下我

我之前用緊部s1都係咁樣
不過我去朋友屋企就連到...唔知係咪電腦問題
屋企就連唔到...但朋友屋企就連到kies

galaxy w got this problem too

熱血的人

引用:
原帖由 冷血鬼舞駿 於 2012-10-17 09:45 AM 發表
我之前用緊部s1都係咁樣
不過我去朋友屋企就連到...唔知係咪電腦問題
屋企就連唔到...但朋友屋企就連到kies
一定係個 kies ge 問題囉

我之前都得,但而家好似你咁,停左係揾機畫面

引用:
原帖由 冷血鬼舞駿 於 2012-10-17 09:45 AM 發表 我之前用緊部s1都係咁樣不過我去朋友屋企就連到...唔知係咪電腦問題屋企就連唔到...但朋友屋企就連到kies
咁點升級

引用:
原帖由 恩恩子彈 於 2012-10-17 10:52 AM 發表 一定係個 kies ge 問題囉
kies

引用:
原帖由 yin613 於 2012-10-17 10:58 AM 發表 我之前都得,但而家好似你咁,停左係揾機畫面
咁點解決

我部Note 1之前都有同樣問題。Kies 總是連不上!
之後要Upgrade 去 Andorid 4, 因為聽 Ching 說要做Double Wipe 部機先會穩定,所以做了 Double Wipe.
之後,Kies connection 問題就再沒有發生!!

JC

試下 "疑難解答連接錯誤" (甚麼中文? )

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。