IPHONE 5 點入歌?急...同埋iphone好易發熱係埋正常?

IPHONE 5 點入歌?急...同埋iphone好易發熱係埋正常? E-mail 此主題給朋友

IPHONE 5 點入歌?急...同埋iphone好易發熱係埋正常?

引用:
原帖由 markloo 於 2012-11-9 12:23 AM 發表
打機發熱,? 睇片發熱?
咩情況發熱先?
入歌..只要你想d歌放晒入itunes 之後同步部手機..就可以張d歌放入電話

冇就咁上下網就熱熱地...係埋正常...入歌可唔可以詳細少少講..唔多明..

引用:
原帖由 markloo 於 2012-11-9 12:23 AM 發表
睇下係邊部,我女友個部iphone完全唔會發熱好正常。

引用:
原帖由 炫翎 於 2012-11-9 01:21 AM 發表
睇下係邊部,我女友個部iphone完全唔會發熱好正常。
完全唔發熱就真係唔正常

引用:
原帖由 誓研乂 於 2012-11-9 01:36 AM 發表

完全唔發熱就真係唔正常

iphone唔正常其實好正常

引用:
原帖由 markloo 於 2012-11-9 01:18 AM 發表
冇就咁上下網就熱熱地...係埋正常...入歌可唔可以詳細少少講..唔多明..
正常會發熱4S同樣都會發熱
IP5一樣會
不過睇下熱成點姐

你張D歌放入ITUNES(係ITUNES開個音樂FILE)之後再D歌放晒入去..之後同部IPHONE 同步 音樂就可以放入部機
如果你想整得有條理D分好歌手 OR 歌名就要係ITUNES入面SET好D FILE

http://support.apple.com/kb/HT1451?viewlocale=zh_TW

參考下

唔該晒...想問埋..家陣上緊3台298PLAN..點查自己上網數據用量....同埋唔用係埋唔計..定係唔用可以off左佢...
iphone 5開左一陣地圖就熱熱地....正常?
同埋我想下載game同whatap 果d係埋一定要申請個apple ID先可以下載...id係埋唔洗錢..第一次用咩都唔識..

引用:
原帖由 markloo 於 2012-11-9 01:51 AM 發表
唔該晒...想問埋..家陣上緊3台298PLAN..點查自己上網數據用量....同埋唔用係埋唔計..定係唔用可以off左佢...
iphone 5開左一陣地圖就熱熱地....正常?
同埋我想下載game同whatap 果d係埋一定要申請個apple ID先可以 ...
部機買返去之後回復一次,之後就可以dl app黎用!
yes要申請id

ip5金屬殼會導熱快咗--> 手感熱咗 = 其實係散熱快咗

引用:
原帖由 傲傲傲 於 2012-11-9 08:38 AM 發表

部機買返去之後回復一次,之後就可以dl app黎用!
yes要申請id

部機買返去之後回復一次?即係reset??重新set過.?點set??
唔用上網係埋可以off左個流動數據?

引用:
原帖由 markloo 於 2012-11-9 09:45 AM 發表

部機買返去之後回復一次?即係reset??重新set過.?點set??
唔用上網係埋可以off左個流動數據?
唔上網當然可以OFF..不過好小人咁做
回復姐係電話連接ITUNES 之後按回復 (回復前請BACKUP)
回復後用電量加強了

引用:
原帖由 傲傲傲 於 2012-11-9 10:35 AM 發表
唔上網當然可以OFF..不過好小人咁做
回復姐係電話連接ITUNES 之後按回復 (回復前請BACKUP)
回復後用電量加強了
如果你個plan係有限數據有機會要off數據。你唔上網唔等如唔用數據。部機背後好有機會用數黎揾野(例如push email),你唔off數據有時用過咗都唔知

引用:
原帖由 Sp0r3 於 2012-11-9 11:03 AM 發表

如果你個plan係有限數據有機會要off數據。你唔上網唔等如唔用數據。部機背後好有機會用數黎揾野(例如push email),你唔off數據有時用過咗都唔知

我之前用500MB 都從來唔會關.. 到E家用無限同樣.. 3G一樣係唔會關

引用:
原帖由 傲傲傲 於 2012-11-9 11:47 AM 發表
我之前用500MB 都從來唔會關.. 到E家用無限同樣.. 3G一樣係唔會關
仲有想問下..whatapp家陣係埋要收錢先down到..?
我用緊3台$298 4g plan..但係佢顯示3g....係埋要自己 set-0-....真係咩都唔識

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。