註冊 登錄
用戶名 密碼

發新話題發佈投票

Xperia Z 正式接受預訂,出機優惠情報仔細看(持續更新)

回覆 89# 的帖子

加埋個台既超強服務,真係要諗清楚

暫時cmhk個offer係最好

想問豐記訂送既什麼野??
tks!!

知唔知中移動舊客有冇出機Plan?

數記真罷鬼, 打咗電話去問, 客戶一年一次9折買機哩部冇份, 問佢包唔包埋原裝DK26電座又話未有資料, 叫我訂咗先, 問有冇分期, 又係未有資料, 都係叫你訂咗先  

其實到到差唔多(唔計SMT有極少量headphone)

BE MOVED

Perfect Match, Perfert Zs
Xperia tablet Z + Xperia Z1

向 PCCW 訂咪仲衰過同價鋪訂

引用:
原帖由 H--man 於 2013-2-19 04:01 PM 發表
數記真罷鬼, 打咗電話去問, 客戶一年一次9折買機哩部冇份, 問佢包唔包埋原裝DK26電座又話未有資料, 叫我訂咗先, 問有冇分期, 又係未有資料, 都係叫你訂咗先  
數記係十問九唔知

人仔訂機 送藍牙耳機,保護貼,保護套,hdmi,docking
因我沒用上網plan,所以是5088

引用:
原帖由 yuki10280 於 2013-2-19 05:36 PM 發表
人仔訂機 送藍牙耳機,保護貼,保護套,hdmi,docking
因我沒用上網plan,所以是5088
咩PLAN?
邊間?
點解會咁多野送- -

今日親身到門市問上台PLAN:
SMART: 咩都唔知,叫我訂左先, 但就識得講訂左會送Sony NFC 藍芽立體聲耳筒及便攜式充電器,問埋佢送唔送個原廠充電座,佢話要加多$99 (但其實係網頁都睇到要用$398PLAN再加增值服務同行政費, 點解門市唔知要咩PLAN- -)

PCCW: 最低容量的零機價係(299+12+26)*24既2.5GB PLAN, 佢比左張單張我話首批上台即送Sony NFC 藍芽立體聲耳筒, 我再問佢送唔送原廠充電座,佢話都會送,但係張單張冇寫到.←如果我揀呢間我希望兩樣都送啦~~

3HK: 咩都唔知, 話公司未有PLAN, 叫我自己上網訂左先... 佢自己仲預測話如果遲D有零機價PLAN叫我諗定絕大多數會係$418的PLAN

見職員咩都唔知,都冇辦法,因為連網站都冇寫用咩PLAN, 我第6頁寫果D係我預估架咋..

123: 食水太深,我連問都唔問=_=

CMHK: 機價$4880, 要預繳, 用$398 PLAN, 冇行政費同增值服務, 但都話冇任何贈品送.(398*24=9552)【無限】

而家諗緊PCCW定CMHK好..

引用:
原帖由 jackychun 於 2013-2-19 06:51 PM 發表

咩PLAN?
邊間?
點解會咁多野送- -

SMART: 咩都唔知,叫我訂左先, 但就識得講訂左會送Sony NFC 藍芽立體聲耳筒及便攜式充電器,問埋佢送唔送個原廠充電座,佢話要加多$99 (但其 ...
CMHK 係 第一年 165+38 , 第二年 165 , 機價4880 = $9296

My Blog: http://blog.yahoo.com/joe

引用:
原帖由 jackychun 於 2013-2-19 06:51 PM 發表

咩PLAN?
邊間?
點解會咁多野送- -

SMART: 咩都唔知,叫我訂左先, 但就識得講訂左會送Sony NFC 藍芽立體聲耳筒及便攜式充電器,問埋佢送唔送個原廠充電座,佢話要加多$99 (但其 ...
smt我尋日訂左, 零機價, 位$398plan+$12行政費+$38增值服務, 簽24個月, 送nfc耳罩同尿袋
即($398+12+38)x24 +$99底座 =$10851

因諗住lte機, 用返4g plan所以先揀smt, smt 個4g好似o岩o岩打通晒港鐵線路
同埋佢個plan有5gb, 就算唔小心過左5gb, 佢都唔會cut你或收charge,
最多之後只係限你速,慢dd...

睇左呢D plan, 都係係broadway/fortress + 68 plan算

神係無處不在?
傻佬就無處不在!

68 plan冇4g
有d浪費個機

我係胃X訂
要有5%cash 回贈要訂果時碌卡full pay
但平左$284.9都OK

同埋佢話送d咩以網上個catalog為準
冇得"lur"多d

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。