[其他] (16/01) Updated!拍錯拖,離家出走,醜得漂亮,感動,愛才,你不是好情人..過百首mp3鈴聲

(16/01) Updated!拍錯拖,離家出走,醜得漂亮,感動,愛才,你不是好情人..過百首mp3鈴聲 E-mail 此主題給朋友

他約我去迪士尼 MP3

夕陽無限好 MP3

別怪他 MP3

好人 MP3

自欺欺人 MP3

新聞女皇 MP3

勞斯萊斯 MP3

abc君 mp3

童話 mp3

我真的受傷了 (女)

我真的受傷了 (男)

藍鞋子 mp3

不要墨爾本的翡翠 mp3

心計 (酒店風雲主題曲)

天才與白痴mp3聆聲

先知 mp3  

要風得風 mp3

黑色喜劇 mp3

好事多為

十個他不如你一個 mp3

高手 mp3

不得不愛 mp3

無賴 mp3

Keroro

命硬

寓言

Glamorous sky-NaNa主題曲

分手不要太悲哀

Endless Story - 電影NaNa插曲

有隻雀仔

我難過

戀愛Entertaining

Love Psychedelico - Last Smile

吳浩康 - 第三者

夜曲

領會

請大家多多支持~
想request歌都可以PM我, 盡量唔好留係呢度, 因可能會比人扣分....
如果真係download唔到可PM我留contact會直接send比你~

多謝合作!!

Notice :
[八]嚴禁公開任何個人資料
包括電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑。嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑列於本論壇各版。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。會員間私人通訊請利用PM
]

I Will Never Forget!
I Will Never Regret!
I Will Live My Life!

已updated下半部份之dead link

請大家繼續支持~!!

引用:
原帖由 寂寞浪人 於 2006-9-7 12:30 AM 發表
夢夢 //////////// 你係咪兔仔o個隻阿濛 ?? ^^
我係之前死o左隻兔仔Goobi o個個女仔... 你記唔記得我呀 ??

cool a , 好多 songs ^^
哈哈~ 我記得你呀~
估唔到係度又撞到你播~
得閒就pm我啦~ ^^
仲有係要多多十卜我個post呀~

引用:
原帖由 idahall 於 2006-9-6 01:27 AM 發表
全部都file not found既
空歡喜一場...
你想dl邊首呀?
我d link未update得晒咖
你想要邊首講低啦~
我update條link比你先~

9/09 新增 :

周杰倫8首新碟新歌

Mandy + Don - Messenger

引用:
原帖由 kelvintat 於 2006-9-11 06:53 PM 發表
好似冇首得囉=.=XDD
係咩? 我係個post度話左有d未update晒囉
依家凈係差中間個d未update囉
你搵到dead link可以係度report比我聽!

13/09 updated

側田 - 有火

引用:
原帖由 kevin2020 於 2006-9-16 01:33 AM 發表
天才與白痴del唔到=,=
已fixed~ thanks for reporting~

引用:
原帖由 yman0214 於 2006-9-17 10:15 AM 發表
我想要情永落鈴聲  幫我cut呢段ok?
離開你以後彷似餘生無多
從此怎呼吸也都不甚清楚
仍存在世上  還能面對甚麼
憑十巴掌使我  記得痛楚
離開你以後使我獲益良多
付出了以後  永不必問因果
無緣沒故別離  其 ...
ok啦~ add左

引用:
原帖由 阿橙orange 於 2006-9-17 05:35 PM 發表
愛情復興download唔到呀~
download 到wo

引用:
原帖由 missok 於 2006-9-28 01:48 PM 發表
好正哦~多謝樓主的無私^^
但係...
命硬 好以dl 唔到
下? 又唔得?? 尋晚update過咖啦播///

引用:
原帖由 yegaje 於 2006-9-29 05:54 AM 發表
thank you so so much, can u upload 孙燕姿-雨天 next time.  many thanks
已經upload左 ^^

引用:
原帖由 陳成志愛洪美兒 於 2006-10-1 11:27 PM 發表
夢夢~~~好耐冇搵妳啦~~~
我想要fiona既"爭"呀~唔該晒~
唔知今次講一講野會唔會比人扣分呢= =?
上幾次黎你個post留言都比人扣分.......嗚嗚...好慘~
呀,仲有呀~唔該幫我盡量加大聲,唔該晒=3=~~~~~
無問題啦~
你成日都噤support我~
即加比你 ^^

點解donwload唔到良心發現既?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。