唔記得開機密碼

啱啱改完pw 唔記得其實都唔出奇
我明白
但問題係 我同你3唔識7 唔知部機係咪你 唔知會唔會係街汁返來 萬一唔係你但幫咗你就害咗機主
如果你有證據證明部機係你 咁我相信各網友都會願意幫你

同埋d 網友都講過
唔記得pw 仲可以用gmail 解鎖

係囉,收電郵改翻就得

Nokia 2120

俾番部機人就至好嘞,做個好市民。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

引用:
原帖由 totaltotti 於 2013-4-8 08:05 AM 發表

"啱啱轉左" 都會唔記得,
而且,最重要係密碼要輸入兩次先會確認啟動
咁多 啱啱 不如快 D 去買六合彩好過啦, 洗鬼理部機咩

比翻部機人啦, 回頭是岸
仲想睇埋人地入面啲嘢。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

引用:
原帖由 呂忍女人 於 2013-4-8 09:06 AM 發表
仲有如果部機係偷返黎都知密碼係英文加數字、唔係全英文,唔係全數字,又唔係數字加英文,咁都咕到,我真係應該走去買張六合彩好過,謝謝!

你話啫,邊個知呢?

可能係老笠左男/女朋友部機 , 想查人地有冇偷食等 , 但拎到部機返來 , 冇PW入唔到 咪上來呱呱叫囉

P.S. 如有雷同 , 實屬不幸

「人」民力量「民」主黨「公」民黨「社」民連

向赤化說不,向「人」「民」「公」「社」說不!

引用:
原帖由 爛蛋 於 2013-4-8 02:29 PM 發表
啱啱改完pw 唔記得其實都唔出奇
我明白
但問題係 我同你3唔識7 唔知部機係咪你 唔知會唔會係街汁返來 萬一唔係你但幫咗你就害咗機主
如果你有證據證明部機係你 咁我相信各網友都會願意幫你
...
我都試過,我改e-mail密碼轉下頭入唔返,因為個密碼超高難度,我有寫抵都話我打錯。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2013-4-8 04:33 PM 發表 我都試過,我改e-mail密碼轉下頭入唔返,因為個密碼超高難度,我有寫抵都話我打錯。
但但樓主係改電話鎖個pw
所以佢可以用gmail 解

其實好簡單...只要係真機主就可以用登記既帳戶重新SET返個密碼...當然如果唔係真機主要..都有方法既(不過就會無晒資料),我相信好多CHING都會識...

点樣係 gmail 解所?係咪入返我之前 set 机个陣的 gmail reset password ?

如果係 gmail resent 密碼會唔會無晒D相?我想要返D相?

連續錯5次以上 , 可以揀用GOOGLE A/C開

「人」民力量「民」主黨「公」民黨「社」民連

向赤化說不,向「人」「民」「公」「社」說不!

引用:
原帖由 呂忍女人 於 2013-4-8 06:37 PM 發表 如果係 gmail resent 密碼會唔會無晒D相?我想要返D相?
用google ac 開唔會del 嘢 包括相

引用:
原帖由 呂忍女人 於 2013-4-7 10:36 PM 發表
如果部 Samsung Notell 唔記得密碼点解算?係英文加數字密碼!

你意思係著手機個密碼?! 如果係..可以有方法WIPE左部機.不過資料無晒

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。