註冊 登錄

唔記得開機密碼

啱啱改完pw 唔記得其實都唔出奇
我明白
但問題係 我同你3唔識7 唔知部機係咪你 唔知會唔會係街汁返來 萬一唔係你但幫咗你就害咗機主
如果你有證據證明部機係你 咁我相信各網友都會願意幫你

回覆 引用 TOP

同埋d 網友都講過
唔記得pw 仲可以用gmail 解鎖

回覆 引用 TOP

係囉,收電郵改翻就得

Nokia 2120

回覆 引用 TOP

俾番部機人就至好嘞,做個好市民。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 totaltotti 於 2013-4-8 08:05 AM 發表

"啱啱轉左" 都會唔記得,
而且,最重要係密碼要輸入兩次先會確認啟動
咁多 啱啱 不如快 D 去買六合彩好過啦, 洗鬼理部機咩

比翻部機人啦, 回頭是岸
仲想睇埋人地入面啲嘢。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂忍女人 於 2013-4-8 09:06 AM 發表
仲有如果部機係偷返黎都知密碼係英文加數字、唔係全英文,唔係全數字,又唔係數字加英文,咁都咕到,我真係應該走去買張六合彩好過,謝謝!
你話啫,邊個知呢?

回覆 引用 TOP

可能係老笠左男/女朋友部機 , 想查人地有冇偷食等 , 但拎到部機返來 , 冇PW入唔到 咪上來呱呱叫囉

P.S. 如有雷同 , 實屬不幸

「人」民力量「民」主黨「公」民黨「社」民連

向赤化說不,向「人」「民」「公」「社」說不!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爛蛋 於 2013-4-8 02:29 PM 發表
啱啱改完pw 唔記得其實都唔出奇
我明白
但問題係 我同你3唔識7 唔知部機係咪你 唔知會唔會係街汁返來 萬一唔係你但幫咗你就害咗機主
如果你有證據證明部機係你 咁我相信各網友都會願意幫你
...
我都試過,我改e-mail密碼轉下頭入唔返,因為個密碼超高難度,我有寫抵都話我打錯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terrywong25 於 2013-4-8 04:33 PM 發表 我都試過,我改e-mail密碼轉下頭入唔返,因為個密碼超高難度,我有寫抵都話我打錯。
但但樓主係改電話鎖個pw
所以佢可以用gmail 解

回覆 引用 TOP

其實好簡單...只要係真機主就可以用登記既帳戶重新SET返個密碼...當然如果唔係真機主要..都有方法既(不過就會無晒資料),我相信好多CHING都會識...

回覆 引用 TOP

点樣係 gmail 解所?係咪入返我之前 set 机个陣的 gmail reset password ?

回覆 引用 TOP

如果係 gmail resent 密碼會唔會無晒D相?我想要返D相?

回覆 引用 TOP

連續錯5次以上 , 可以揀用GOOGLE A/C開

「人」民力量「民」主黨「公」民黨「社」民連

向赤化說不,向「人」「民」「公」「社」說不!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂忍女人 於 2013-4-8 06:37 PM 發表 如果係 gmail resent 密碼會唔會無晒D相?我想要返D相?
用google ac 開唔會del 嘢 包括相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呂忍女人 於 2013-4-7 10:36 PM 發表
如果部 Samsung Notell 唔記得密碼点解算?係英文加數字密碼!
你意思係著手機個密碼?! 如果係..可以有方法WIPE左部機.不過資料無晒

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。