註冊 登錄
用戶名 密碼

發新話題發佈投票

ihorse racing part3

ihorse racing part3 E-mail 此主題給朋友

提大家一樣嘢,洗倉後『馬房』d馬冇哂,但『牧場』馬可以保留,所以牧場馬跑先好羅落黎, 起碼又洗倉時仲有d牧場馬頂住

另外開左一個捐馬區,方便一D被洗倉既師兄朋友留言,好等其他師兄幫忙,但請唔好騙一班有心幫忙既師兄朋友喔!!!

睇黎個舊POST去到207已經到頂啦!~係時候開反個PART3

放D有用野~
拍跳標準時間(CHING0522搵既)
1000 21.9
1200 22.0
1400 22.2
1600 22.7
1800 23.4
2000 23.9
2400 24.4

香討IHORSE破記錄專員:
莫雅: PFDXR.1727946
kwongwy168: DFBKA.220508
yiulung: VBYPE.42755
你睇我唔到既: CINGP.418002
mcgrady-21121: TZIWH.1503961
jordi04hk: EUHWI.493937
at0913: WINNX.300318
成日比人清0果個: KGWRB.1255176
ching0522: AKCSI.1535741
yung886: YUYUCU.250074
joekimochan: WCZGJ.1681744
返工會暈: NHINV.1046405
魚能得利: LANRY.1607523; PGFLW.1717771

1000神功,3-5歲或3 BAR短照用,逃先(出閘8下,800前拉3下,10,11,12秒)等開邊,差追(出閘7+1,800前拉3下,600拉下,等開邊.這套神功從這媥.
在5-6歲或3 BAR 滿,逃先(出閘8下,800前拉2下,P出閘10,11秒,GREAT出閘11,12秒,GOOD出閘11.3,12.3)等開邊,差追(出閘7+1,800前拉2下(時間同上),600拉1)等開邊.拉得好出火
6-7歲3BSR滿逃先(出閘8下,800前拉1下,P出閘10,秒,GREAT出閘11,秒,GOOD出閘12.3)等開邊,差追(出閘7+1,800前拉1下(時間同上),600拉1)等開邊.拉得好出火.

1000爆風攻略!!!
逃:出閘推8(great 8/ good 7)拉3(10、11、12秒各拉一下),等打鞭爆風!

先:出閘推8(great 8/ good 7)拉3(10、11、12秒各拉一下),
過左800後,第4秒拉一下,9秒拉一下,等打鞭爆風!

差追:出閘推8(great 8/ good 7)拉3(10、11、12秒各拉一下),
過左800後,第6秒拉一下,等打鞭爆風!

其實原理同1000”逃”既早段做既野一樣,只係過左800後,”先”要分別拉兩下,”差追”就一下咁
解。

係關於差追馬...由出閘到800前扣血,唔駛驚,甘証明隻馬跟得上步速,只要一下一下拉,等隻馬唔好再搶上去,定返好位置,再係800做返好功夫一樣爆到,就算800前拉得唔好,過600見到馬再搶返上黎,只要拉到隻馬定返再等打邊一樣爆到架!!!

有個提議。。。五六星大家唔捨得人之常情。。。不過呢個game四星其實夠做。。。
所以我提議

如果有師兄不幸出事,我地每人捐隻四星幫忙。。。

山不轉路轉路不轉人轉

part 3
我好屎..但都留低編號 WATRJ.535982
一齊玩

我個差追跑法係得架,岩岩我隻4星包裝博士第7場就成功甘勝出G1,返到屋企再補返相上黎

引用:
原帖由 過關勁中 於 2013-6-10 07:07 PM 發表
我個差追跑法係得架,岩岩我隻4星包裝博士第7場就成功甘勝出G1,返到屋企再補返相上黎
過關CHING, 果邊未到頂, 可能好多人唔識過黎

山不轉路轉路不轉人轉

引用:
原帖由 返工會暈 於 2013-6-10 07:09 PM 發表

過關CHING, 果邊未到頂, 可能好多人唔識過黎
你係part 2放低link 就可以 其他香討版都咁做

返工師兄,我唔知放LINK WOW

引用:
原帖由 過關勁中 於 2013-6-10 07:16 PM 發表
返工師兄,我唔知放LINK WOW
我放左

山不轉路轉路不轉人轉

JATPI.493647 !!!
我怕你add 我要慢慢揾我!得1 G1
想喊

引用:
原帖由 ronald812 於 2013-6-10 07:23 PM 發表
JATPI.493647 !!!
我怕你add 我要慢慢揾我!得1 G1
想喊

我咪又系得一場G1

師兄們,你哋牧場咁多馬嘅?我更新完每日一隻都係得4隻!其他師兄,夠數未?我有4隻4星,君主風範、飛越鬥將、歡喜宇宙、哈娜目標,有需要可捐贈,唔怕貪心,但求開心。

引用:
原帖由 boy328 於 2013-6-10 07:30 PM 發表
師兄們,你哋牧場咁多馬嘅?我更新完每日一隻都係得4隻!其他師兄,夠數未?我有4隻4星,君主風範、飛越鬥將、歡喜宇宙、哈娜目標,有需要可捐贈,唔怕貪心,但求開心。

http://n2.hk/d/images/r ...
我夠做啦, 睇有冇其他CHING需要啦, THX
捐贈應該唔需要加好友

山不轉路轉路不轉人轉

引用:
原帖由 過關勁中 於 2013-6-10 06:58 PM 發表
睇黎個舊POST去到207已經到頂啦!~係時候開反個PART3

放D有用野~
拍跳標準時間(CHING0522搵既)
1000 21.9
1200 22.0
1400 22.2
1600 22.7
1800 23.4
2000 23.9
2400 24.4

香討IHORSE破記錄專員:
莫雅: ...
SQLWB.1414562 熱鬥豬爸

BarCode Football Code:iOS 363071968 (青衣豬頭)

不如開個捐馬區啦。。。
再放條link係到

引用:
原帖由 返工會暈 於 2013-6-10 07:33 PM 發表

我夠做啦, 睇有冇其他CHING需要啦, THX
捐贈應該唔需要加好友
你夠做我比其他人啦。。。仲未收工未返屋企呀>_<

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。