[機種討論] 大螢幕機皇Sony Xperia Z Ultra發佈,S800 CPU全球首發 (EC21磁性充電線首測!!!!)

以SONY政策, ZU之後會出一部細MON版, 配返幾個ZU特色就當成新機賣.

可能得返6.5mm,所以得返800萬象素

JJJJJJJJ      A         DDDD    EEEEE
      J       A  A       D      D  E            
J     J      AAAA      D       D EEEE      
  J   J     A       A    D      D  E              
    J J    A         A   DDDD    EEEE

我想知佢粒電做成點... 個MON 幾靚同幾快都好.... 用電用得快好致命

回覆 93# 的帖子

e度有電量報告,正常用一日應該OK, 始終新CPU+ Stamina mode + android 4.2都慳電。
http://www.eprice.com.hk/mobile/ ... ria-z-ultra-review/

引用:
原帖由 RKO2010 於 2013-6-26 04:33 PM 發表
以SONY政策, ZU之後會出一部細MON版, 配返幾個ZU特色就當成新機賣.
果部咪係Xperia Z囉

現役手機:Sony Xperia P
現役電腦:
AMD Athlon X4 740@3.2GHz
ASUS F2A85-M2
***4GBx2 RAM @DDR3-2133
HIS HD5770 IceQ 5

咁 One Sony 同 ZU 同時推出?

引用:
原帖由 POST76 於 2013-6-26 02:48 PM 發表 我諗大家唔好當換機咁睇,呢部當ipad mini 或者tablet 算,買得呢部預用黎上網,睇片,講電話都係用番 existing 手機
同意,如果我買呢部我一定唔會用嚟講電話,太異相。

足球:熱刺(Since 1987)及國際米蘭(Since 1989)
籃球:金州勇士(Since 1994)

服役中: HTC One M8 , LG G3 , Sony Xperia Z2 , Apple iPhone 5s , Nokia Lumia 930 , Apple iPad Air , Apple iPad Mini with Retina

期待中: Microsoft Surface Pro 3

引用:
原帖由 RKO2010 於 2013-6-26 04:33 PM 發表 以SONY政策, ZU之後會出一部細MON版, 配返幾個ZU特色就當成新機賣.
呢隻橋*** 用多啲 , btw 唔知ZU ge 市場反應係點 , 對note3 又幾大影響

引用:
原帖由 Carson35 於 2013-6-26 08:44 PM 發表
同意,如果我買呢部我一定唔會用嚟講電話,太異相。

用免提都得既

其實用返 iPad (mini) 會仲好 lo......
引用:
原帖由 POST76 於 2013-6-26 02:48 PM 發表

我諗大家唔好當換機咁睇,呢部當ipad mini 或者tablet 算,買得呢部預用黎上網,睇片,講電話都係用番 existing 手機

引用:
原帖由 yinyininin 於 2013-6-26 10:03 PM 發表 用免提都得既
我會用部htc為主機,其他可以用ZU玩

足球:熱刺(Since 1987)及國際米蘭(Since 1989)

服役中: HTC One M8 , LG G3 , Sony Xperia Z2 , Apple iPhone 5s , Nokia Lumia 930 , Apple iPad Air , Apple iPad Mini with Retina

引用:
原帖由 HE6813 於 2013-6-26 10:14 PM 發表
其實用返 iPad (mini) 會仲好 lo......

但係7寸既iPad mini 無得當電話用,又唔夠薄,都幾重下,又無防塵防水,已經有iPad 2既我唔會考慮,反而ZU幾岩我,電話就用番HTC做主打機。

引用:
原帖由 Carson35 於 2013-6-27 12:02 AM 發表
我會用部htc為主機,其他可以用ZU玩

x2

我會用One做手機,如果出ZU都只會做小平板。

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:iPhone 5S,Lumia 930,One M8,Xperia Z2,G3,Galaxy Tab S 8.4,Galaxy TabPRO 8.4,iPad Air,Transformer Book T100,Macbook Pro

引用:
原帖由 lafy 於 2013-6-27 12:42 AM 發表

x2

我會用One做手機,如果出ZU都只會做小平板。

大前提係幾多錢,當然你同卡辛大把就無所謂。

引用:
原帖由 POST76 於 2013-6-27 12:44 AM 發表 大前提係幾多錢,當然你同卡辛大把就無所謂。
lafy兄就真係大把,小弟機換機咋

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。