註冊 登錄

iPhone 解鎖

iPhone 解鎖 E-mail 此主題給朋友

老婆部機俾個仔亂按密碼鎖咗,想問問各位ching是否帶埋張單去apple便可即時解鎖?另會否令部機所有資料無晒,多謝解答

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場強勁的隊長 於 2017-3-20 02:54 PM 發表
老婆部機俾個仔亂按密碼鎖咗,想問問各位ching是否帶埋張單去apple便可即時解鎖?另會否令部機所有資料無晒,多謝解答
今時今日仲有人問呢d問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達自信的香腸 於 2017-3-20 03:05 PM 發表

今時今日仲有人問呢d問題
月經野個個月都黎

答返樓主:你帶上去咪知

回覆 引用 TOP

就係唔知先問,希望有建設性的答案,唔該各位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場強勁的隊長 於 2017-3-20 03:20 PM 發表
就係唔知先問,希望有建設性的答案,唔該各位
建設性答案:「你唔去蘋果問,反而走上香討問」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達自信的香腸 於 2017-3-20 03:41 PM 發表

建設性答案:「你唔去蘋果問,反而走上香討問」
其實你可以選擇唔睇/唔答,我唔知我問嘢原來得罪咗你,真係抱歉

熱門搜尋: 懷孕須知 親子活動 兒童傢俬 初生嬰兒 bb用品 人奶 產前講座

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場強勁的隊長 於 2017-3-20 03:51 PM 發表

其實你可以選擇唔睇/唔答,我唔知我問嘢原來得罪咗你,真係抱歉
但係我鍾意答喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達自信的香腸 於 2017-3-20 03:51 PM 發表

但係我鍾意答喎
唔該曬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場強勁的隊長 於 2017-3-20 03:52 PM 發表

唔該曬
唔使客氣吖

回覆 引用 TOP

請問有無其他ching有類似經驗,可以分享嗎?唔該

熱門搜尋: 激光脫毛 韓國代購 香水 骨膠原 甩頭髮 保濕面膜

回覆 引用 TOP

冇咩意見比到你
拎單去apple就解決
唯一正確辦法 資料應該唔會清除曬
不過定期有iCloud 自動back up 的話呢個應該唔系問題

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場強勁的隊長 於 2017-3-20 02:54 PM 發表
請報警 幫到你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幻滅天才 於 2017-3-20 05:08 PM 發表

請報警 幫到你
請問為何要報警?

熱門搜尋: 懷孕須知 親子活動 兒童傢俬 初生嬰兒

回覆 引用 TOP

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
伸延閱讀
 61 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。