• 瀏覽: 9,385
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-16 06:23 PM 移動

附件

CMHK_Wellcome_Promotion_01_1024.jpg(215.24 KB)

2021-5-12 02:02 AM

熱賣及精選
近半年 3HK 在百佳及屈臣氏銷售的 SoSIM,在儲值卡市場搶盡風頭,每張 HK$33 包 50GB 數據非常抵玩,甚至稱得上是村屋、隔離營恩物。不過今次 CMHK 聯同惠康出手還擊,每張 HK$30 嘅 CMHK 80GB 上網卡,重送 11PM 至 7AM 任用數據!

HK$30 筍買 CMHK 80GB 上網卡
送 11PM 至 7AM 任用數據
惠康限定優惠

CMHK 80GB 上網卡原先賣 HK$60,用戶可於惠康享買一送一優惠,平均每張 HK$30。4G 網速為 21Mbps,另包 1,000 分鐘本地通話,啓用起計上網可用 30 日。不過惠康 Fb 指出,呢款卡只限指定分店提供,售/送完即止。

附件

CMHK_Wellcome_Promotion_02_600.jpg(87.97 KB)

2021-5-12 02:03 AM

sosim 2.0 
伏伏伏伏伏伏伏伏

引用:
原帖由 momkk123 於 2021-5-12 03:26 AM 發表

sosim 2.0 
伏伏伏伏伏伏伏伏
你用過未架?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-5-12 03:30 AM 發表

你用過未架?
本身SOSIM價格已經好平 投訴一堆 宜家再黎個平D 既 我就驚驚
聽落唔似好東西 坐等用家評價

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-5-12 03:30 AM 發表

你用過未架?
當然 如果預學生/長者等非高用量用戶
此卡絕對首選

引用:
原帖由 momkk123 於 2021-5-12 03:33 AM 發表

當然 如果預學生/長者等非高用量用戶
此卡絕對首選
唔可以做熱點分享

邊間惠康有得賣

呢張的確平過so sim 3蚊,但速度得21Mbps

買返屋企插wifi得唔得?

80g加11pm to 7am任用, 超抵玩

引用:
原帖由 明日海鮮 於 2021-5-12 07:43 PM 發表

80g加11pm to 7am任用, 超抵玩
冇貨了

都不知道是不是真的有得買的,去幾間惠康都無

引用:
原帖由 sunny2020 於 2021-5-12 06:12 AM 發表

唔可以做熱點分享
吓?有話唔俾咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]