• 瀏覽: 781
  • 回覆: 8
普通手機係咪都可以傾到見到樣既電話?
公公用緊紅米, 唔知得唔得?

熱賣及精選
引用:
原帖由 sam9413 於 2020-7-15 03:47 PM 發表

普通手機係咪都可以傾到見到樣既電話?
公公用緊紅米, 唔知得唔得?

回覆 引用 TOP

平機都可以, 我用WHATSAPP個個VIDEO CALL, 基本上普通手機用到WHATSAPP講CALL都順既

普通手機都可以做到視像通話,不過係用數據多姐

引用:
原帖由 Imanchan 於 2020-7-16 04:53 PM 發表

平機都可以, 我用WHATSAPP個個VIDEO CALL, 基本上普通手機用到WHATSAPP講CALL都順既
原來whatsapp 有? 等我都試下先, 佢都有whatsapp, 不過未試過咁玩video call

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siukakit 於 2020-7-17 10:03 AM 發表

普通手機都可以做到視像通話,不過係用數據多姐
大約會多幾多?
我見自己whatsapp呢個月都用唔夠100MB, 唔知VIDEO 會多幾多?

引用:
原帖由 sam9413 於 2020-7-17 09:17 PM 發表

大約會多幾多?
我見自己whatsapp呢個月都用唔夠100MB, 唔知VIDEO 會多幾多?
我本身都唔係成日用, 不過我估幾GB一般應該夠你做VIDEO CALL, 再穩陣D既話10GB應該點都夠吧

回覆 引用 TOP

MO SIM $68有20GB社交數據, whatsapp 都用得, 夠你VIDEO CALL用啦

引用:
原帖由 end_oftheworld 於 2020-7-19 10:33 AM 發表

MO SIM $68有20GB社交數據, whatsapp 都用得, 夠你VIDEO CALL用啦
我自己上網, FACEBOOK, 睇片平時都用唔到20GB, 有咁多數據又真係一定夠既

回覆 引用 TOP

主題標籤 #redmi #紅米
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]