• 瀏覽: 1,596
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
有無師兄買左asus zenfone 7,可以出個用後報告?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 樓上有天才 於 2020-9-15 02:31 AM 發表

同求
我都想睇吓

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夏天進擊的隊長 於 2020-9-15 23:11 發表

https://youtu.be/lltUbttArqc
唔係睇開箱呀,係想睇用後評語

回覆 引用 TOP

睇嚟,冇人買喎😂😂😂

回覆 引用 TOP

用緊pro 7, 整體係可以接受,速度快,畫面靚,反轉鏡頭影自拍全體相一流,唔會再只得前請,但後面班人濛查查
但電量真係好食電,用唔到一日,同華為冇得比

引用:
原帖由 一頁輕舟 於 2020-9-23 18:57 發表

用緊pro 7, 整體係可以接受,速度快,畫面靚,反轉鏡頭影自拍全體相一流,唔會再只得前請,但後面班人濛查查
但電量真係好食電,用唔到一日,同華為冇得比 ...
佢舊電5000喎,都係用唔到一日?

引用:
原帖由 我很孤單 於 2020-9-27 01:14 AM 發表

佢舊電5000喎,都係用唔到一日?
有5000都冇用,電量管理麻麻地,100%的電早8至晚8,只餘10%,已經是低度用,只是用whatapp, 查下FB, 未計影相功能,同我另一部華為真係差好遠

引用:
原帖由 一頁輕舟 於 23/9/2020 18:57 發表

但電量真係好食電,用唔到一日,同華為冇得比 ...
有無check過邊個後台apps食電?

引用:
原帖由 aeonho 於 2020-9-27 06:32 PM 發表

有無check過邊個後台apps食電?
咁又冇特別留意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一頁輕舟 於 2020-9-27 01:26 AM 發表

有5000都冇用,電量管理麻麻地,100%的電早8至晚8,只餘10%,已經是低度用,只是用whatapp, 查下FB, 未計影相功能,同我另一部華為真係差好遠
呢方面,華為最好

回覆 引用 TOP

真心講,華為啲機真係一流。耐用,暢順,影相ok, 缺點只係前攝影羣體照唔得

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]