• 瀏覽: 4,062
  • 回覆: 17
例如裝了某種政府用來監視人既野?
(我想在淘寶買部平既紅米手機)

熱賣及精選
引用:
原帖由 Mr.Pancake 於 2020-11-10 09:52 PM 發表

自以為是?

嘥咁多人力物力監視你托咩?

怕畀大陸監控的話, 咪以後唔好買大陸品牌手機囉。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
寬頻商終端機都係華為設備, 唔好上網即刻關機

回覆 引用 TOP

而家都唔分大陸牌,生果機都用上北斗,你信資料送中,即係用生果機都會將資料送中。。。

省球迷=入得場睇波自然比人省

灑水=完場清潔好正常

5隻手指=say bye

回覆 引用 TOP

大陸有大陸既監控,美國有美國既監控,有乜分別?
你無睇美國成日有明星流出祼照???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingleung0406+ 於 2020-11-13 01:47 PM 發表

自以為是?

嘥咁多人力物力監視你托咩?
樓主,如果唔想俾人監控,就唔好用智能手機啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2020-11-15 04:48 PM 發表

怕畀大陸監控的話, 咪以後唔好買大陸品牌手機囉。
應該係唔好再用智能手機!

回覆 引用 TOP

樓主睇自己真係睇得好緊要,你有乜價值可以被任何國家追蹤你,監視你?行得正,企得正怕得咁緊要?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mr.Pancake 於 2020-11-10 09:52 PM 發表

你又唔係做間諜驚乜嘢。

回覆 引用 TOP

我只係知美國既野會裝d奇怪既野落人個腦到,樣野好似黃色屎狀的。

回覆 引用 TOP

引用:

唔通你係一個大盜?驚俾人拉?就算監視你,行得正企得正,會拉你?
其實iPhone 咪一樣俾美國監控,斯諾登已經講得好明白。
我自己用華為手機用左七年,如果有事我一早唔用啦。但點解能夠用到現在,就因為無損我個人自由活動,上網訊息,都未曾禁止過。
而且大陸手機好差咩?十年前我會咁諗,現在我會推介人用大陸手機。
好過被美國監控。

提示: 違規內容已被屏蔽
我淨係知同肯定樓豬你個腦已經俾美國佬裝左啲奇怪嘅野

回覆 引用 TOP

你識唔識斯諾登?

妄想迫害症

大人物果然唔同d

東江水都可能有監控物質,你唔會用?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #redmi #紅米
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]