• 瀏覽: 7,393
  • 回覆: 33
想出個5G plan可以share當wifi用
唔知有冇邊個台話唔比share出去呢?

C記有send過sms黎聊升上5G plan
好似講話話頭20GB可以share

3應該得

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2020-9-2 08:44 PM 發表

C記有send過sms黎聊升上5G plan
好似講話話頭20GB可以share
20GB真係唔夠喎,因為我都會係屋企分黎用的

引用:
原帖由 GraceBBBBB 於 2020-9-3 09:58 AM 發表

20GB真係唔夠喎,因為我都會係屋企分黎用的
如果又要拎出街又要屋企用,咁不如用3仔個wifi蛋plan
送隻wifi蛋,每月有100GB 5G,之後無限4.5G

引用:
原帖由 GraceBBBBB 於 2020-9-2 08:29 PM 發表

想出個5G plan可以share當wifi用
唔知有冇邊個台話唔比share出去呢?
唔係3HK 就得啦, 不過我見你成日讚3台.

樓主買咩台都得, 唔好買3就可以,

佢地好多打手喺香討
唔好中計

引用:
原帖由 kokolili 於 2020-9-3 03:26 PM 發表

我都想知, 如果5G PLAN無得SHARE 就真係好可惜啦
所以我最後都冇upgrade個plan,繼續用返4.5G算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 牧主老佰 於 2020-9-3 06:48 PM 發表

樓主買咩台都得, 唔好買3就可以,

佢地好多打手喺香討
唔好中計
又唔可以咁話既,個個台都有好有唔好
冇話一定邊個唔好

回覆 引用 TOP

中移都好似可以,但用晒用量變限速時就唔可以share
如果無限就算吸引

回覆 引用 TOP

3好多好多打手架, 樓主唔好用
信不信由你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬眠紫色的羊 於 2020-9-2 10:13 PM 發表

3應該得
3 就唔得啦
冬眠紫色的羊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]