• 瀏覽: 2,075
  • 回覆: 13
我是一名實名數碼通用戶用了他將近兩年了,

確實速度不是特別高 特別是Fup之後會窒下窒下,

究竟有什麼驅使他能夠有自信收這麼貴的月費呢?

我用咗數記13年,最近都因為我屋企附近有個發射站無咗,佢地又話短時間無辦法解決,攪到喺屋企都成日收唔到而轉咗台

回覆 引用 TOP

因為自由經濟,有人買,有人賣,你情我願
我用左15年以上數記,屎弗痕轉去csl用左2年
結果就真係cls既,而家轉去中移動,價錢係平好多
但係當然同數記係2回事啦

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2020-11-3 04:18 PM 發表

因為自由經濟,有人買,有人賣,你情我願
我用左15年以上數記,屎弗痕轉去csl用左2年
結果就真係cls既,而家轉去中移動,價錢係平好多
但係當然同數記係2回事啦
我用開3轉左去中移5g plan 非常ok噃

哇哇哇
引用:
原帖由 bb282828 於 2020-11-3 05:28 PM 發表

我用開3轉左去中移5g plan 非常ok噃
我用緊中移4.5G炸
唔覺得有咩問題
比起之前用csl,而家多左地方收到訊號

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2020-11-3 05:30 PM 發表

我用緊中移4.5G炸
唔覺得有咩問題
比起之前用csl,而家多左地方收到訊號
Csl=Cls

哇哇哇
引用:
原帖由 bb282828 於 2020-11-3 05:32 PM 發表

Csl=Cls
我都係用過先知......
仲要上黎香討先知,真係咁cls.....
果然冇改錯名.....

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2020-11-3 05:38 PM 發表

我都係用過先知......
仲要上黎香討先知,真係咁cls.....
果然冇改錯名.....
4G未用過中移,但5G係非常ok

哇哇哇

回覆 引用 TOP

當你用過史SL你就知咩叫做慢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-11-1 12:08 PM 發表

杯葛華為設備,用天價外國設備。收番少少抗中稅好正常啫。

回覆 引用 TOP

我用左 數記 10年, 打去問有無平D plan 續約.... 個客服話得$298 + $18服務費 (得一個plan), 我即刻上左火, 用左咁耐咩優惠都無, 所以今個月轉用 自由鳥, 又平又穩定, 慳好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hingppt 於 2020-11-1 12:08 PM 發表

5-6年係收得OK
但近來愈黎愈差,我都忍唔住分手轉左去3

引用:
原帖由 平淡波兒 於 2020-11-4 01:35 AM 發表

5-6年係收得OK
但近來愈黎愈差,我都忍唔住分手轉左去3
你連續7個POST 都係講3, 讚3, 唔睇黎你真係好急住分手去擁抱3, 同3係真爰

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]