• 瀏覽: 13,750
  • 回覆: 47
  • 追帖: 2
我住屯門藍地。以前用最平嘅plan, 88文果隻反而好地地。自從轉咗5G之後,屋企裡面長期收唔到。近哩個星期連係屋企附近都成日loading,load唔出嘢。頂佢個肺。

附件

Screenshot_20210215-185237.png(62.09 KB)

2021-2-15 06:59 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 kuwabolo 於 2021-2-15 06:59 PM 發表

我住屯門藍地。以前用最平嘅plan, 88文果隻反而好地地。自從轉咗5G之後,屋企裡面長期收唔到。近哩個星期連係屋企附近都成日loading,load唔出嘢。頂佢個肺。
速度正常合理

或許是你要求高

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-2-15 08:42 PM 發表

速度正常合理

或許是你要求高
喺我衰🤣

引用:
原帖由 kuwabolo 於 2021-2-15 06:59 PM 發表

垃圾得過3HK
我是這樣認為的

鴨寮街打手字

有高手指smt的2Mbps乜都得,樓主的速度都差唔多所以不關smt事

其實轉5G不酜期望太高!反而我轉中移動5G 198/30gb,之後1mb無限唔會炸型!因為200蚊有5G仲想點?

引用:
原帖由 咕嚕咕嚕魔法陣 於 2021-2-15 11:43 PM 發表

有高手指smt的2Mbps乜都得,樓主的速度都差唔多所以不關smt事
比2Mbps速度已經高上25% ,對得起廣告表示的5G網絡體驗

比2Mbps速度已經高上25% ,對得起廣告表示的5G網絡體驗

藍地呢個位, 好彩你係用smt,
如果你用3 5G, 我怕你連張圖都upload唔到

引用:

5G 咁既速度,又真系好唔掂

以前試過cmhk 4G 月費
係屋企完全收唔到, 簽約2日即解約

唔講速度,連5G最大優點的時延短都做不到,仲衰過4G

果然係細界級嘅五肢體驗。

引用:
原帖由 hingppt 於 2021-2-15 08:42 PM 發表

速度正常合理

或許是你要求高
5G plan貴咁多,咁樣都叫合理

引用:
原帖由 man29046 於 2021-2-16 11:20 PM 發表

5G plan貴咁多,咁樣都叫合理
你要求高呢,
又或者你無知,
數馬通一向速度都是這樣,畀得起先好用。

垃圾得過3HK    CSL  ?

鳩up無罪!

最怕冇料扮四條旣西人!
引用:
原帖由 hingppt 於 2021-2-17 08:13 AM 發表

你要求高呢,
又或者你無知,
數馬通一向速度都是這樣,畀得起先好用。
咁都叫無知?無人會覺得5G係咁慢掛
佢廣告都講到點點快

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]