• 瀏覽: 5,961
  • 回覆: 25
老婆用緊 IMC 得 10 Gb,唔知有冇其他多些用量嘅抵玩年咭,唔該各位

熱賣及精選
國際萬能卡 42Mbps
66GB(46GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據)
110GB(80GB 本地數據 + 30GB 社交媒體數據)

DIY 1.1Gbps
24GB(12GB 本地數據 + 12GB 社交媒體數據)
120GB(100GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據)

引用:
原帖由 余詠詩 於 2021-9-14 12:09 PM 發表

66GB(46GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據)
110GB(80GB 本地數據 + 30GB 社交媒體數據)

DIY 1.1Gbps
24GB(12GB 本地數據 + 12GB 社交媒體數據)
120GB(100GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據)
66GB(46GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據).......請問幾錢 thx
110GB(80GB 本地數據 + 30GB 社交媒體數據)..........請問幾錢 thx

引用:
原帖由 袋中捉遊艇 於 2021-9-14 01:14 PM 發表

66GB(46GB 本地數據 + 20GB 社交媒體數據).......請問幾錢 thx
110GB(80GB 本地數據 + 30GB 社交媒體數據)..........請問幾錢 thx
66GB $198
110GB $328

引用:
原帖由 余詠詩 於 2021-9-14 01:32 PM 發表

66GB $198
110GB $270
這是正價,一般市價有六折左右。

引用:
原帖由 wahcli 於 2021-9-14 02:05 PM 發表

唔該晒

引用:
原帖由 wahcli 於 2021-9-14 02:05 PM 發表

難道版主會唔知咩?

引用:
原帖由 奇人奇神 於 2021-9-14 06:02 PM 發表

難道版主會唔知咩?
樓主唔知。

引用:
原帖由 wahcli 於 2021-9-14 09:17 PM 發表

樓主唔知。
板主會通知

引用:
原帖由 奇人奇神 於 2021-9-14 09:34 PM 發表

板主會通知
版主日理萬機非常忙碌,我代版主通知都得啩?

引用:
原帖由 sandy88w1 於 2021-9-14 11:52 PM 發表

買年卡點解唔買sosim ge?
樓主未必識答,所以我又越俎代庖先給一個可能答案。
sosim不是年卡,每月要$33 (或三個$88),一年就差不多要$400(或$352),扣除回贈,仍是昂貴的。況且樓主明顯不是需要大量數據(目前只有10G一年),所以估計每月只會用幾Gb而已。所以用一些有幾十Gb的年卡是恰當的。萬能年卡一年都只是百多元,比sosim便宜得多。不要以為現在sosim流行,什麼情況sosim都適合。
樓主如不同意可直接出聲,我會即時收聲。

我答得唔清楚,再清楚補充少少,唔知樓主想要新咭定攜號轉台

66GB
新咭約 $130-140左右
攜號轉台/用完後值 $198 (使用2張$100增值券增值)

110GB
新咭約 $160-180左右
攜號轉台/用完後值 $328 (使用3張$100增值券增值)

引用:
原帖由 wahcli 於 2021-9-14 09:42 PM 發表

版主日理萬機非常忙碌,我代版主通知都得啩?
人哋兩老死傾公事就無謂插咀啦!版主好熟識3萬能㗎。

引用:
原帖由 余詠詩 於 2021-9-15 11:55 AM 發表

我答得唔清楚,再清楚補充少少,唔知樓主想要新咭定攜號轉台

66GB
新咭約 $130-140左右
攜號轉台/用完後值 $198 (使用2張$100增值券增值)

110GB
新咭約 $160-180左右
攜號轉台/用完後值 $328 (使用3張$100增值券增值)
c兄請問轉台係咪得一間代理??

引用:
原帖由 龍劍飛 於 2021-9-16 06:00 PM 發表

c兄請問轉台係咪得一間代理??
係,得一間代理,可到5間門市任何一間申請

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]