• 瀏覽: 9,276
  • 回覆: 35
想問可唔可以 share 手提電腦
有無過左幾多gb 變慢
睇片得唔得
zoom 得嗎

熱賣及精選
一週年紀念又有新優惠

Ok to share.  
Different data plans difference data limits!

可以share,最高42Mbps,一部機睇youtube高清係冇問題既

可否告訴我
是否我增值400, 總知每月佢自動扣33 元
每月有 60gb 用?

我都有買過,但係點解我嗰張好似上網好慢咁嘅我都係$30/$33?一個月

引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-9 10:51 PM 發表

我都有買過,但係點解我嗰張好似上網好慢咁嘅我都係$30/$33?一個月
$33蚊一個月上網點會好

引用:
原帖由 Gakk1iscute 於 2021-10-9 11:56 PM 發表

$33蚊一個月上網點會好
佢寫$33就有50GB啦喎🤔🤔
但係我出街上網嘅時候就好似黑洞咁~~load極都load唔到⋯⋯

引用:
原帖由 jcabc 於 2021-10-9 08:56 PM 發表

可否告訴我
是否我增值400, 總知每月佢自動扣33 元
每月有 60gb 用?
係,其實廣告有寫!400蚊唔買其他服務,夠用一年

引用:
原帖由 辣寶寶小黃魚 於 2021-10-9 10:51 PM 發表

最高42Mbps,多數都有20Mbps上下

佢張儲值卡3個月到期我係需要增值邊一個服務先可以繼續用㗎🤔🤔

乜呢排又咁多新acc出來話so sim上唔到網,
不過都係個句啦,33蚊買來試下又唔會少舊肉

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-10-10 06:11 PM 發表

好正常,so sim平過上台plan,又快過某d 台既plan,
應該搶左唔少客

引用:
原帖由 kkw64 於 2021-10-10 06:11 PM 發表

多人用自然會慢,唱衰佢嚇到人唔用咪保障到速度囉

引用:

其實唔會上唔到,慢到hihi咁解

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]