• 瀏覽: 2,508
  • 回覆: 14
身體最誠實,大家會邊個價?

原裝跟機嗰個充電器 (5V1A) 我揾唔到官網有賣。
我只揾到另一個,充電規格一樣只係可以摺腳賣 $228。
咁我假設跟機賣$168。

另外跟機嘅耳機,我揾到呢個賣 $229

2個加埋$397,所以我假設 package 價 mark up $300

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 12

1. $5,999 iPhone 12 64GB (淨機)
2. $6,299 iPhone 12 64GB + 耳機 + 充電器
一定係淨機

啲配件已經有多

之前仲有啲喺個盒度完全無拎過出來

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-14 09:47 AM 發表

身體最誠實,大家會邊個價?

原裝跟機嗰個充電器 (5V1A) 我揾唔到官網有賣。
我只揾到另一個,充電規格一樣只係可以摺腳賣 $228。
咁我假設跟機賣$168。

另外跟機嘅耳機,我揾到呢個賣 $229

2個加埋$397,所以我假設 package 價 mark up $300 ...
Apple 5W USB 電源轉換器 HK$149

附件

MD812.jpeg(42.36 KB)

2020-7-14 11:18 AM

引用:
原帖由 小黑 於 2020-7-14 11:18 AM 發表

Apple 5W USB 電源轉換器 HK$149
Thx

蘋果每次改完產品就取消另一樣產品就似取消3.5插頭轉賣airpods,今次取消充電器轉賣airpower,蘋果成日講環保只不過係藉口,目的想賺到盡就真

引用:
原帖由 nguyenngochung 於 2020-7-14 11:47 AM 發表

蘋果每次改完產品就取消另一樣產品就似取消3.5插頭轉賣airpods,今次取消充電器轉賣airpower,蘋果成日講環保只不過係藉口,目的想賺到盡就真 ...
尤其宜家數佬揸莊。
只係睇盈利

蘋果公司淨係掛住賺錢正呀
我啲蘋果股票發達啦

物非所值,兩個都唔會買。

今年出唔出都新機吖?我聽同事講,話今年可能出唔到

又一呃錢做法

小孩子才做選擇,大人兩個都要

淨機, 配件本身已經有, 況且跟機嘅都唔係咩靚嘢

引用:
原帖由 木子醬 於 2020-7-15 08:16 AM 發表

今年出唔出都新機吖?我聽同事講,話今年可能出唔到
你同事係CEO?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-14 09:49 AM 發表

一定係淨機

啲配件已經有多

之前仲有啲喺個盒度完全無拎過出來

加埋Android啲叉機轉條淘仔i風線(而家叉緊i風)
十幾個叉電機
如果喺叉燒飯十幾盒你話幾好呢
啲handfree成日一帶就甩
又幾個齋埋
我都覺得買齋機好啲
🤩如果唔要盒最好減多廿蚊la
🤩可以買張Mark six

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]