• 瀏覽: 11,576
  • 回覆: 73
切記本身有自用需求才入貨!
如能以溢價賣出,就再入貨。重覆步驟。
炒風完結就自用,完。

附件

iphone12pro.jpg(97.57 KB)

2020-10-16 10:51 AM

iphone12pro-pacific-blue.jpg(129.63 KB)

2020-10-16 10:54 AM

PacificBlue.jpg(658.47 KB)

2020-10-16 09:39 PM

警告:以上資料僅供參考,内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。
熱賣及精選
根本炒不起

引用:
原帖由 raymondlikesc 於 2020-10-15 02:30 PM 發表

根本炒不起
舊年都有得炒,今年亦都可以

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2020-10-15 03:02 PM 發表

賺到$200都偷笑

一早已無力能炒,上網訂都訂唔到,唔夠機械人搶

留返被金猴果班高手玩

一早無得炒. 宜家一定無

炒條L咩

根本炒唔起!

據聞 iPhone 12 産能大部分為生産6.1吋的 iPhone 12 Pro 及 iPhone 12 所用,少部分留給6.7吋的 iPhone 12 Pro Max 及 5.4吋的 iPhone 12 mini。由此推斷炒賣 iPhone 12 Pro Max 勝算較高,特別是太平洋藍色。

iPhone Pro Max 官方售價最平 128GB HK$9,399,最貴 512GB HK$11,899。即使今年新盤買家撻訂個案破百宗,但近日大圍站上蓋新盤超額認購也超50倍。大把地産經紀等住換電話,mon 大d 方便睇 floorplan。

始終炒賣成功與否最重要係睇供求及時機。

iPhone 12 Pro 電量縮 不另購 MagSafe 超蝕底 Apple 沒告訴你 8件事 !

超垃圾, 隨時炒燶 !

https://www.hk01.com/數碼生活/535524 ... m_campaign=hashTECH

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2020-10-15 03:02 PM 發表

11有炒過咩?
好多朋友一開始已經原價出到

水客過唔到關,d貨唔知點送返大陸,大飛

IPhone X 年代,我第一日上午八時半攞機,門口條收機佬都係話每部原價加$200,所以我決定自用,搞咁多嘢先賺$200,咪玩啦!
到11 pro年代,我一攞機已經叫apple即場開盒幫我貼防窺,都費事采班收機佬!

大陸同步開售已經無得炒

主題標籤 #iphone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]