• 瀏覽: 7,837
  • 回覆: 30
谷歌市場有 VirusTotal ,下載嚟睇吓你個 GMS 有冇問題。

附件

gms.jpg(52.7 KB)

2019-5-28 12:35 PM

回覆 引用 TOP

除咗GMS唔乾淨,佢嘅惡意程式偵測都退步咗,

附件

TiBackUp.jpg(50.56 KB)

2019-5-28 06:19 PM

kaifa.jpg(69.13 KB)

2019-5-28 06:19 PM

回覆 引用 TOP

一丁友點把炮,都比唔上八拾個人強強聯合,
既然你 google 擸咗 VirusTotal 返嚟,點解唔利用佢強化你嘅偵測系統呢?!

回覆 引用 TOP

叫人唔好去第度攞 app 嚟裝,講得最口響嘅係你google,
Google 啲嘢冇 GMS 就唔work,依家你居然放隻 hqwar. bb 落去,咁算點先,就算想唔撈都犯不着做壞招牌㗎係咪?!

回覆 引用 TOP

我從來唔用 自動更新 功能,之但係個GMS仲係鬼鬼老鼠鼠咁自動更新咗,
個 report 睇落就掂,不過米開心住,事關呢個app嘅report反覆無常,而且,報佢毒嘅engine冇蒲頭,唔等于乾淨,久唔久scan吓睇吓點至得。

附件

gms17455.jpg(52.56 KB)

2019-5-29 09:24 PM

人最私隱嘅,係財政! 
如果手機同電腦嘅保安工事唔過關,網上理財永遠唔會安全!
如果你用嘅係 SmartPhone ,咁就算你乜嘢私隱都冇擺落去,啲惡意代碼都可以運 通訊錄或者SMS 散播到你啲聯繫人嗰處,害佢哋中招!

回覆 引用 TOP

今天GOOGLE PLAY更新唔到既..我用小米..

我係現代人
樓主目的就系反美吧!咪講得咁好聽!你話佢唔夠好咪同佢講你們的未夠好!放出來講又系依個時侯……有點此地無銀

保護野生魚類!實行三不政策!不能公開!不要採集!不要購買飼養野生魚種!要正確飼養寵物魚!       大家快樂做魚友…薈萃全—在QQ群!10????62   [http://i18.photobucket.com/albums/b127/pc1962/4-5.jpg]
唔明,樓主講嘅有錯誤?

回覆 引用 TOP

我算你呢個新version真係乾淨。之但係先前嗰隻馬可能經已楔咗入系統嘅底層,就算刷機都捽唔甩,google你使唔使負責任呀吓?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我鄭雨滇 於 30-5-2019 12:44 發表

樓主目的就系反美吧!咪講得咁好聽!你話佢唔夠好咪同佢講你們的未夠好!放出來講又系依個時侯……有點此地無銀
反美?! 
你嘅產品有問題我就啡你㗎啦,理得你邊一國,係朋友定仇家啫! 
問題可能好早就有,Google 用戶遍天下,我唔知佢哋會唔會搵 VirusTotal 嚟check啲app,而我就係響呢排至發現呢個問題嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skwongskwong 於 30-5-2019 12:22 發表

今天GOOGLE PLAY更新唔到既..我用小米..
家陣得未呢?

我依家呢個商店嘅版本係 15.0.13

引用:
原帖由 MrCU204 於 2019-5-30 21:39 發表

家陣得未呢?

我依家呢個商店嘅版本係 15.0.13
都係唔得...唔知係米要裝過..我用國行版小米...自己裝個谷歌服務安裝器..

我係現代人

回覆 引用 TOP

真係陰濕

我係現代人

回覆 引用 TOP

主題標籤 #Google #谷歌
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]