• 瀏覽: 851
  • 回覆: 12
幾年前舊手提 ,  htc牌主力放在家睇片上綱,  一直正常,呢幾日彈出一句 :

youtube沒有回應,你要結束嗎?

試過設定回原廠,  play商店  update過 youtube, 睇第一次正常,第二次就唔得了

引用:
原帖由 DJ/EX 於 2020-7-27 04:10 PM 發表

幾年前舊手提 , htc牌主力放在家睇片上綱, 一直正常,呢幾日彈出一句 :

youtube沒有回應,你要結束嗎?

試過設定回原廠, play商店 update過 youtube, 睇第一次正常,第二次就唔得了 ...
會唔會個 Android 唔 support 啦?
試下用 YouTube Vanced,上佢個網頁會教你點裝。幾好,無廣告,關屏幕都可以聽,我成日用嚟聽時事評論

引用:
原帖由 montejo 於 2020-7-27 10:02 PM 發表

會唔會個 Android 唔 support 啦?
試下用 YouTube Vanced,上佢個網頁會教你點裝。幾好,無廣告,關屏幕都可以聽,我成日用嚟聽時事評論
我都懷疑Android 問題 , 試過尋找軟件更新佢話未有?
你提供的 YouTube Vanced,睇過網頁安裝似好復雜,要慢慢消化先得

引用:
原帖由 DJ/EX 於 2020-7-28 07:59 AM 發表

我都懷疑Android 問題 , 試過尋找軟件更新佢話未有?
你提供的 YouTube Vanced,睇過網頁安裝似好復雜,要慢慢消化先得

你手機 Android乜野 version

引用:
原帖由 DJ/EX 於 2020-7-28 07:59 AM 發表 

睇好煩,裝唔難
網頁下載 Vanced 和 Micro G APK,先裝 Micro G,再去 play store下載 SAI apps,打開就見到 install 制,按下搵返你剛才下載的 Vanced 就裝到
怕你個 Android又唔 support,不過 Vanced 有舊版下載

https://youtubevanced.com/

引用:
原帖由 montejo 於 2020-7-28 08:08 AM 發表

你手機 Android乜野 version
5.0.2

引用:
原帖由 montejo 於 2020-7-28 08:11 AM 發表

睇好煩,裝唔難
網頁下載 Vanced 和 Micro G APK,先裝 Micro G,再去 play store下載 SAI apps,打開就見到 install 制,按下搵返你剛才下載的 Vanced 就裝到
怕你個 Android又唔 support,不過 Vanced 有舊版下載

https://youtubevanced.com/

11429357 ...
慢慢消化下先
thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DJ/EX 於 2020-7-28 10:49 AM 發表

5.0.2
真係好舊啦,而家都 Android 10

咁 Vanced 你要找下舊版

引用:
原帖由 montejo 於 2020-7-28 11:24 AM 發表

真係好舊啦,而家都 Android 10

咁 Vanced 你要找下舊版
有無得淨更新Android ? 由我舊5.0.2 去到新一d    但奇怪系統設定又話沒有更新可用

引用:
原帖由 DJ/EX 於 2020-7-28 11:52 AM 發表

有無得淨更新Android ? 由我舊5.0.2 去到新一d    但奇怪系統設定又話沒有更新可用
手機生產商無提供,就無啦!逼你換機

引用:
原帖由 montejo 於 2020-7-28 12:01 PM 發表

手機生產商無提供,就無啦!逼你換機
嘩....乜咁架  幾年貨仔

引用:
原帖由 DJ/EX 於 2020-7-28 12:30 PM 發表

嘩....乜咁架  幾年貨仔
呢樣嘢,華為小米就會做足

回覆 引用 TOP

只係下載左舊APK non root version 七十幾mb, 就正常睇得返了,好順,又無左煩人廣告
我無專登裝 Micro G,綱頁話如唔入google acc 其實可以跳左唔裝

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]