• 瀏覽: 12,473
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
本人在月初左部三星A22手機,已知是低端手機,但想不到用了3天就彈出cpu超載,以為手機有問題,交三星售后服務驗查。結果話無問題。唯有拿回手機從新下載app,但都是一樣。問支援答案是app影響,即只可用作老人手機用,不可用作智能手機使用。真的騙人!仲話新推出!

熱賣及精選
引用:
原帖由 kevinau502000 於 2021-8-17 11:12 PM 發表

本人在月初左部三星A22手機,已知是低端手機,但想不到用了3天就彈出cpu超載,以為手機有問題,交三星售后服務驗查。結果話無問題。唯有拿回手機從新下載app,但都是一樣。問支援答案是app影響,即只可用作老人手機用,不可用作智能手機使用。真的騙人!仲話新推出!
其實係保障左你安全。上兩日先見條八婆用 八達通 app  俾錢。佢老味,俾錢時先慢慢搵個 app, 之後再按 unlock pin  , 最後先嘟。成十尻幾秒。真係想埋去焚她兩拳。為左抵消我條氣,我用 credit card  付款, 用左分幾鐘, 等後面條友等下。咁先無咁蝕底。

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-8-18 03:42 AM 發表

其實係保障左你安全。上兩日先見條八婆用 八達通 app  俾錢。佢老味,俾錢時先慢慢搵個 app, 之後再按 unlock pin  , 最後先嘟。成十尻幾秒。真係想埋去焚她兩拳。為左抵消我條氣,我用 credit card  付款, 用左分幾鐘, 等後面條友等下。咁先無咁蝕底。
哎唷,原來回錯 post,  可以 skip 左我。

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-8-18 03:42 AM 發表

裝左用唔到呢!一用cpu又會超載。只能打電話。

收皮啦!三叔

我見第二個FORUM吹到部機好正,但見粒U已經唔想買。
唔用銀行APP,買部大陸 F52 仲好。

引用:
原帖由 蝗屍害人不淺 於 2021-8-18 02:20 PM 發表

收皮啦!三叔
論價格,小米贏幾條街

download whatapps and wechat is ok.

引用:
原帖由 kuona 於 2021-8-18 07:49 PM 發表

download whatapps and wechat is ok.
download無問題,用唔到啫!一用就超載!

隔離版有post 話已有辦法解決,可以pm問吓佢

引用:
原帖由 ipaq 於 2021-8-18 05:57 PM 發表

我見第二個FORUM吹到部機好正,但見粒U已經唔想買。
唔用銀行APP,買部大陸 F52 仲好。
請問師兄,我正在考慮是否買大陸版的三星F52,想知道為什麼不能用銀行App呢?另外請問F52有沒有NFC?在官網看不到有關資料。

引用:
原帖由 満大人 於 2021-8-19 12:05 AM 發表

隔離版有post 話已有辦法解決,可以pm問吓佢
師兄可否幫忙比條link來救救命呀?麻煩晒。

請問CPU超載,要求重啟怎樣解決?

引用:
原帖由 大河 於 2021-8-19 03:18 PM 發表

請問CPU超載,要求重啟怎樣解決?
我都想知,問售后佢賴第三方軟件即apps。驗查又話無事只還原出廠設定就算,我都想知點解決。

你是什麼apps出現問題,還原設定能解決嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]