• 瀏覽: 149,201
  • 回覆: 1,446
  • 追帖: 16
引用:
原帖由 skippykevin 於 2010-5-29 11:14 PM 發表

我部MILESTONE有樣古怪野,無論UPDATE前定UPDATE 後,用DOLPHIN OR DOLPHIN HD上ringhk網頁會唔知點解HANG晒機,唔知你地會唔會咁呢??
我都係....X2

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
各位師兄,我剛剛買了Milestone,請問你地Touchscreen 下面四個制會唔會有時按三四次先有反應?(特別是左下各個鍵)我現在還可以去換。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星際大戰 於 2010-5-30 02:14 AM 發表

你無講用咩輸入法 我假設你用CedIME啦
設定 語言與鍵盤 CedIME設定 Vibrate on kepress (取消個Tick就可以)
攪掂...唔該星戰~

回覆 引用 TOP

唔會,用了幾個月都正常。但我發覺手指甲多數唔得。以前用開o個的用筆的touch screen

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poposunny08 於 2010-5-30 12:17 PM 發表

唔會,用了幾個月都正常。但我發覺手指甲多數唔得。以前用開o個的用筆的touch screen

呢D係電容觸屏。死物,指甲係唔得架。  要手指肉先得.... 如果你隻手指多死皮都有影響喔~哈哈。。

回覆 引用 TOP

未試過咁樣,仲非常靈敏,用左半年都無事,如果仲未夠七日又唔放心就去換機啦
引用:
原帖由 Alfredchiwai 於 2010-5-30 10:02 AM 發表

各位師兄,我剛剛買了Milestone,請問你地Touchscreen 下面四個制會唔會有時按三四次先有反應?(特別是左下各個鍵)我現在還可以去換。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Alfredchiwai 於 2010-5-30 10:02 AM 發表

唔會!! 換一換會較好!!
----------------------------------------------------------------------
另外,由於超越左頁數上限,需轉移新帖繼續。
請各位用家注意。
http://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=12315011&extra=page%3D1&lv=t

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]