• 瀏覽: 138,871
  • 回覆: 1,093
  • 追帖: 15
熱賣及精選
引用:
原帖由 stevechau 於 4-7-2011 13:51 發表
我真係大鄉里, 我仲以為"樂天"係鋪頭名
唔好意思,小弟無講清楚。

回覆 引用 TOP

最近我發現咗一個疑難,就係裝個pc companion軟件裝到一半停咗冇繼續落去,最終都開唔到嚟用,
唔知有冇人同我一樣呢>? 我windows係winXP sp3,睇sony個網PC companion好似淨係支援win xp sp2,win vista,win7,唔知係咪真係漏咗WIN XP SP3呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 john_agape 於 2011-7-6 04:18 PM 發表

咁點解到而家都未有新的 ginger break for 2.3.3    T.T
I want to root with ginger break because I can unroot it easily
點解你咁想root機呢? root咗有乜好處?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 john_agape 於 2011-7-6 16:18 發表

咁點解到而家都未有新的 ginger break for 2.3.3    T.T
I want to root with ginger break because I can unroot it easily
xda哥邊開發gingerbreak個開發者講左唔會update for 2.3.3的gingerbreak

回覆 引用 TOP

師兄,可以教下大家點整嗎?
引用:
原帖由 john_agape 於 2011-7-9 05:35 PM 發表

唉 T.T
結果我今日下午用左3個鐘
學 downgrade 2.3.2
再 root --> update to 2.3.3
又back n delete some system apps . . . 雖然耐
但都總是 root 左, 正

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kjy914 於 2011-7-9 06:32 PM 發表

師兄,可以教下大家點整嗎?

睇下我POST
http://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=14759577

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stevechau 於 2011-7-21 11:10 AM 發表

有個先天不足既問題唔知大家可唔可以幫小弟解決...

就係個相機係8M PIXEL果陣無得ZOOM....
我就接受咗呢个現實,反正smartphone D Camera 都係 digital zoom,
例不如用Photoshop 做後期編輯仲好!

回覆 引用 TOP

我想問下
我每次連部機落電腦度,十次有9都sence唔到,一係就連連下無la la斷,咁係咩問題?我試過連第二部電腦都係咁......
仲有重插電池,時間會重set,呢個情況係咪正常架?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]