註冊 登入



打印

[其他] 華為 定係 三星好?thankyou

華為 定係 三星好?thankyou E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
想買新電話。


投票項目 ( 單選 ) 參與人數 452

1. 華為mate 10 pro
2. SAMSUNG NOTE8
華為
華為
華為
華為
華為
華為
華為!



回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BlueLeg 於 2019-3-27 06:02 PM 發表


識唔識聽廣東話?
乜有聲音咩?呢度頂多係睇咋!



回覆 引用 TOP

Hardware 每間都差唔多,係睇你用途同埋鐘意咩UI多D


Take it easy

回覆 引用 TOP

華為用戶最近有意外發生
華為手機炸傷用戶大腿? 疑使用假冒電池惹禍 
https://www.hk01.com/article/316499



中國網絡消息指,華為手機發生爆炸事故,導致用戶父親大腿嚴重燒傷。北京時間4月10日,中國多家財經網媒報道稱,4月1日,一名叫“身體好虎”的網友爆料,自己父親放在口袋裡的華為Nova3手機發生爆炸,導致大腿嚴重燒傷。



回覆 引用 TOP

[隱藏]
華為相機真係大家都知道靚爆
由具 P30 Pro

三星有Octopus 就連銀包都唔洗帶出街

其他功能差不多



回覆 引用 TOP

https://youtu.be/3fL9qaZXalE


三叔雞本身就係炸彈,睇片啦!



科技大學經濟學系教授雷鼎鳴批評現時大學的學生會被一些「極端分子」騎劫,又嘲笑這些學生只是一些「不事生產的寄生蟲」,促社會應將這些極端思想在萌芽階段就消滅,以免「無謂消耗社會財富」。

回覆 引用 TOP

Note 8 一定唔會考慮,電細。


回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。