註冊 登入

用緊IPHONE既你有無諗住轉

本主題由 chairman_palm 於 2018-12-31 12:01 AM 移動
引用:
原帖由 進擊的蒲皇 於 2018-12-30 12:50 AM 發表

以前用3叔
E十用華為
堅正
5怪得D人用過華為5會用3叔
千奇唔好信三縮講舊電大左幾多,粒新u有幾慳電,最後都係用唔到一日

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 煙剷哥 於 2018-12-30 05:47 AM 發表

我入嚟就唔係幫三星,
我只係問下掟13k比蘋果,究竟換到D乜返嚟?

什麼用慣左系統,真係荒謬!
明明全球通用語言係英文,三星定制既英文最多人用最多人講,公公婆婆都識,你就走學蘋果封閉火星文,句句都要翻譯,同地球人唱反調,學火星文威D既咩? ...
講到咁都話唔係幫三縮,師兄無恥到咁真係好難傾落去

引用:
原帖由 kei928 於 2018-12-30 11:28 PM 發表

講到咁都話唔係幫三縮,師兄無恥到咁真係好難傾落去
佢有羞恥之心就唔會講到今時今日都死唔斷氣,圈埋比佢睇都睇唔到,夾硬搵啲嘢出嚟死撐啦。

回覆 引用 TOP

我喺由Android 轉返iPhone,本身都唔想,但用用下真喺唔駛煩左set 右set簡簡單單就最好,年紀越大就越唔想煩
近排上埋max 仲正添

回覆 引用 TOP

無,因為剛比$換左新電。

回覆 引用 TOP

一定轉華為

回覆 引用 TOP

後悔用iphone
轉華為

回覆 引用 TOP

如果遲d iPhone 仲係成皮野一部唔降價打算轉 但暫時用住先 始終iPhone 都好襟用

回覆 引用 TOP

華為感覺成熟唔少, 但APPLE轉ANDROID要時間適應就真

兩部一齊玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 突破盲腸! 於 2019-1-1 11:35 PM 發表

華為感覺成熟唔少, 但APPLE轉ANDROID要時間適應就真
1日內就適應啦,而且好似解放左咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無憂狀元 於 2018-12-29 08:43 PM 發表

想試下華為,個個話正, 起碼唔洗成雞野一部..
華為米搞我啦,買小米好過華為啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。