註冊 登入

韓媒爆 LG V50 ThinQ 5G 版下月發表

引用:
原帖由 lankusa 於 2019-2-13 09:43 AM 發表

下?以前點會冇電話呀?
你咩年份出世?老野黎嫁?
我一出世就有手機嫁啦wo
唔明人地講咩你就睇清楚先搭dad啦
你咩年代出世 ?
keep住活係過去啦 唔好進步呀

精選樓盤
引用:
原帖由 lankusa 於 2019-2-13 01:52 AM 發表

做咩呀?以前唔講得呀?
2020出5000電呀, 2021出6000電呀, 等到2030先換機呀笨
唔話你晒氣都唔得啦, 一年加一千電, 你咪年年都唔夠用?
ON9,我有大把錢,我使等到6000電先換機,我就係年年換機,3500電唔夠用,一出4000電就換,與時代同步,唔似有啲窮撚唔抵得人有錢換機。自己無能力晒氣就唔抵得晒氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 discusswt 於 2019-2-13 09:45 AM 發表

你咩年代出世 ?
keep住活係過去啦 唔好進步呀
就係!自己用機要幾多電係自己事,我就鍾意愈多電愈好,我買親機都係電量先決,之後先睇牌子。係有啲人咀多搭嗲,連人買機的口味都多咀撘嗲,又唔係提啲有建設性嘅嘢,講嘢一開聲串77,但又無point,正窮撚。

引用:
原帖由 smallma2000 於 2019-2-13 01:20 PM 發表

就係!自己用機要幾多電係自己事,我就鍾意愈多電愈好,我買親機都係電量先決,之後先睇牌子。係有啲人咀多搭嗲,連人買機的口味都多咀撘嗲,又唔係提啲有建設性嘅嘢,講嘢一開聲串77,但又無point,正窮撚。 ...
佢自己搭嗲話人搭嗲
仲要我係樓主我都無權討論
真搞笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2019-2-12 04:45 PM 發表

一於 skip 咗 V40 及 G8 等 V50, 希望 V30+ 可以捱到今年年尾 !
早買早享受啦,行機而家都係$5K多啲,雖然我都仲用緊V30,好襟用未壞
不過我諗住下星期拆埋利是錢就換V40,D人話今代鏡頭唔錯

引用:
原帖由 元朗騎牛牛 於 2019-2-14 06:53 PM 發表

早買早享受啦,行機而家都係$5K多啲,雖然我都仲用緊V30,好襟用未壞
不過我諗住下星期拆埋利是錢就換V40,D人話今代鏡頭唔錯
V40 都唔錯好過用大陸機及三叔機, V30+ 升級換 V40 等 V50 亦是好方法, 一年一新旗艦機 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lankusa 於 2019-2-13 09:43 AM 發表

下?以前點會冇電話呀?
你咩年份出世?老野黎嫁?
我一出世就有手機嫁啦wo
唔明人地講咩你就睇清楚先搭dad啦
你唔諗下而家手機機能勁左幾多?功能又多左幾多?呢d都會用多左電架

引用:
原帖由 williamau3792 於 2019-2-17 08:18 PM 發表

你唔諗下而家手機機能勁左幾多?功能又多左幾多?呢d都會用多左電架
使用時間又長左 依賴多左
電嘅重要性自然增加左

回覆 引用 TOP

韓國必然採用三星5G制式。而香港則必然採用華為制式。所以,無論三星定LG既5G都無可能會在香港用個著。

引用:
原帖由 齋煎 於 2019-2-18 11:29 PM 發表

韓國必然採用三星5G制式。而香港則必然採用華為制式。所以,無論三星定LG既5G都無可能會在香港用個著。
認同你嘅推論
只要係價錢度反映返
我接受到用唔到5G

回覆 引用 TOP

V30+ 真係可以一日一差

回覆 引用 TOP

26 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。