• 瀏覽: 8,418
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2020-2-5 02:23 AM 發表

一 你點樣經常炒股唔換iPhone? 你用華為㗎麻

二 炒賣更要精準狠.............由你呢個會去買iPhone 8 然後退貨既人嚟講絕對有說服力 真係要"正蠢很"

三 唔換新機係好平常, 可以係舊機性能夠用........新款賣點唔適合自己.......等等........但你講到 "炒樓唔再換新機都好平常" ??? 年年tra ...
(一)咁我真係無換iphone, 無呃人。
(二)我經常係網上又落單又取消。
(三)炒樓要上會,每月要供會及交管理費,換iphone 上會唔使點比錢,但就要供五六佰,你不是過來人係諗唔明點解買得樓咁有錢,但就點解唔可以年年換新iphone嘅真正原因, 最終我想講的是用iphone 跟有無錢拉不上關係,並跟你所講的沒有抵觸。

熱賣及精選
引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-2-5 01:42 PM 發表

(一)咁我真係無換iphone, 無呃人。
(二)我經常係網上又落單又取消。
(三)炒樓要上會,每月要供會及交管理費,換iphone 上會唔使點比錢,但就要供五六佰,你不是過來人係諗唔明點解買得樓咁有錢,但就點解唔可以年年換新iphone嘅真正原因, 最終我想講的是用iphone 跟有無錢拉不上關係,並跟你所講的沒有抵觸。 ...
諗諗下原來都未同股壇呀叔你拜年..........放心呢個係認真既,但下面回你既我就唔敢包喇.  
祝呀叔你身體健康, 心想事成 (當然你想蘋果冚旗既就除外啦)  

一  好心你就堂堂正正喇,你話我炒股用華為既,依家用華為好失禮你咩?  
二  你唔係走去買ip8咪唔駛取消囉, 取消都要時間㗎?  咁點樣精準狠?  我話正蠢很你話我有無講錯呀.....
三  你講咁多野又上會又管理費........果一年四五千trade-in錢(我當年年換喇)你打到水蛇春咁長........你想問我有無樓有無車咋下話?  你想介紹女仔比我識?  老實你既親戚就免啦,我相信遺傳學............反而股壇嬸嬸份人應該好好脾氣,有耐性, 股壇嬸嬸既親戚有得諗  可惜IQ一般....... (***IQ一般完全係出自呀叔你自己既評價***)  都係算把啦.........

你話我無做過政府工,無做過大公司,少轉工,我都唔回應你,我又點會答你有無車有無樓先得㗎   有少少幻想空間咪幾好

一 怕失禮就唔好用華為用小米

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-1-9 06:30 PM 發表

呢個每個月加29蚊吧,半年後換得,就算其他牌子機都可以換
半年後,到時轉5G手機就岩岩好

引用:
原帖由 秒速五厘米 於 2020-2-6 08:25 AM 發表

諗諗下原來都未同股壇呀叔你拜年..........放心呢個係認真既,但下面回你既我就唔敢包喇.  
祝呀叔你身體健康, 心想事成 (當然你想蘋果冚旗既就除外啦)  

一  好心你就堂堂正正喇,你話我炒股用華為既,依家用華為好失禮你咩?  
二  你唔係走去買ip8咪唔駛取消囉, 取消都要時間㗎?  咁點樣精準狠?  我話正蠢很你話我有無講錯呀.....
三  ...
形象真係咁差??你踩我勁過我踩蘋果,我都係對住死物踩啫。  

引用:
原帖由 laiking888 於 2020-2-6 08:56 AM 發表

一 怕失禮就唔好用華為用小米
小米都唔錯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-2-6 06:29 PM 發表

形象真係咁差??你踩我勁過我踩蘋果,我都係對住死物踩啫。  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2020-2-6 05:23 PM 發表

半年後,到時轉5G手機就岩岩好
你知幾時有5G plan出咩?

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-2-10 11:41 AM 發表

你知幾時有5G plan出咩?
3台公布左今年年中會有5G plan

回覆 引用 TOP

入iphong沒錯是,非常的值得,順滑的不要不要的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 japan2064 於 2020-1-5 03:42 PM 發表

而家買初代iphone好多地方都無
价钱仲高

回覆 引用 TOP

非常值得

回覆 引用 TOP

SMT網店買好似有優惠

回覆 引用 TOP

等下個月新機

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右