• 瀏覽: 12,084
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 床下進擊的香蕉 於 2020-2-28 06:39 AM 發表

去整就中samsung計 依家比3000幾4000就買到部全新既,買完部電話仲要自己比2000出黎整唔係自己整壞既機
問題係整完後唔知會不會輪到底板或電池壞, 到時又要再畀錢
但見佢加錢499買samsung care多一年保養, 又好似不太忿氣

熱賣及精選
引用:
原帖由 kamiry 於 2020-2-28 09:35 AM 發表

我買手機係買嚟用,
都無得用google,
我買部手機嚟做咩!?

閣下咁支持國家品牌,
請問是否家中是否所有用品都是大陸品牌?
當然, 電視, 冰箱, 電腦, 電飯煲等都是國家品牌

現在中國才是王道

与真正的中国人们一起打造习近平主席的中国梦
引用:
原帖由 RichInsider 於 2020-2-28 02:44 PM 發表

問題係整完後唔知會不會輪到底板或電池壞, 到時又要再畀錢
但見佢加錢499買samsung care多一年保養, 又好似不太忿氣
我尋日整機 cs 話我個一年免費延長保養係唔包電池,所以先話如果換埋電池要俾 650. 用 499 買多一年保就唔知包唔包,最好問清楚。

回覆 引用 TOP

換note20

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kin201303 於 2020-2-25 01:24 PM 發表

你是否由光的位置轉左暗的位置才改變畫面黃咗,係就可以調
師兄請問點樣可以調返?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-2-25 09:09 PM 發表

我冇提議用華為,我只係問華為個mon會否較耐用!
唔好係*** 粉面前問呢D 問題!
自己試!試完應該會返唔到轉頭!...

引用:
原帖由 john123john 於 2020-2-28 02:04 PM 發表

我有時係街見人用舊款SAMSUNG機個MON都係偏黃
我仲以為佢地開左藍光過濾
我都成日見... 唔係淺粉紅就黃哂,綠就比較少見!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙秘密 於 2020-8-9 08:24 AM 發表

唔好係*** 粉面前問呢D 問題!
自己試!試完應該會返唔到轉頭!...
你唔鍾意答咪米答囉!
你憑乜禁我言呀?

引用:
原帖由 linda.0416 於 2020-8-9 09:23 AM 發表

你唔鍾意答咪米答囉!
你憑乜禁我言呀?
你唔明就當我無講過啦!
S9,note10 呢類D機,設計到佢個mon 好勁咁 好光,我唸個問題就出現係呢到!over 咗咪特別易壞,所以小心使用!唔好下下較到個mon太光嚟用!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 messilovecr7 於 2020-2-28 16:25 發表

當然, 電視, 冰箱, 電腦, 電飯煲等都是國家品牌

現在中國才是王道
國家有救了!

回覆 引用 TOP

really?  why not all Note 9 has problem?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]