• 瀏覽: 2,176
  • 回覆: 12
心水有apple se2 但未用過apple機

另外華為 5t/samsung a31 都好似幾好

個人主要影相上網 少打機求推介

引用:
原帖由 後天紅色榴槤 於 2020-4-19 04:11 PM 發表

Apple手機主要係打機順,你唔打機🎮... ...
可考慮華為部5T📱電量🔋一流
影相好好架👍

回覆 引用 TOP

華為P30, P30pro影相電池都超強,應該比5T好,頂級機就係頂級機

一般巿民,樓價跌時不買樓,樓價升時就好想買樓,至於強者,反其道而行,所以成為有錢人。

回覆 引用 TOP

Make friends
引用:
原帖由 後天紅色榴槤 於 2020-4-19 04:11 PM 發表

多影相,我就覺得去電話舖試影,睇下質素先

回覆 引用 TOP

而家出左nova 7, 5G機
我同事買左,影相都唔錯,前鏡都有成3200萬像
後鏡4鏡頭同6400萬像

引用:
原帖由 tonymn 於 2020-7-22 06:08 PM 發表

而家出左nova 7, 5G機
我同事買左,影相都唔錯,前鏡都有成3200萬像
後鏡4鏡頭同6400萬像
呢部算唔算係中階既5G機?

引用:
原帖由 急教小王子 於 2020-7-22 06:36 PM 發表

呢部算唔算係中階既5G機?
都算呀,kirin 985都勁呀,又有8GB ram

引用:
原帖由 tonymn 於 2020-7-22 07:15 PM 發表

都算呀,kirin 985都勁呀,又有8GB ram
我都想買呢部做副機呀,想下用5G
睇過上台出都唔算貴

引用:
原帖由 EZERRAbb 於 2020-7-22 07:48 PM 發表

我都想買呢部做副機呀,想下用5G
睇過上台出都唔算貴
跟5G幾多GB上網呀?貴唔貴?

回覆 引用 TOP

3仔最少join 100GB plan,之後每個月+138就得

回覆 引用 TOP

其實可以去豐宅個D鋪睇睇, 試下機, 拎上手再決定

引用:
原帖由 siukakit 於 2020-7-23 12:20 PM 發表

其實可以去豐宅個D鋪睇睇, 試下機, 拎上手再決定
見豐宅原來除左可以買機, 上台都仲得, 同朋友一齊上台仲有COUPON 送
https://www.fortress.com.hk/prom ... uSoVVDfCeMWJUNJSh3Q

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]