• 瀏覽: 7,794
  • 回覆: 74
  • 追帖: 4
熱賣及精選
引用:
原帖由 七個忽然雞翼 於 2020-5-21 03:59 PM 發表

用自由鳥90蚊月費計劃為期一年,總數60GB數據,埋單要$1080
$1080呢個價已經可以買到六張鴨/激50GB年卡了,自由鳥唔求變唔得啦!
咁公道啲,無上台plan 可以同年卡比價錢既。自由鳥係上台plan之中已經唔算貴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個忽然雞翼 於 2020-5-21 03:59 PM 發表

用自由鳥90蚊月費計劃為期一年,總數60GB數據,埋單要$1080
$1080呢個價已經可以買到六張鴨/激50GB年卡了,自由鳥唔求變唔得啦!
你執我口水尾做乜嘢??呃post要畀下誠意好喎

以為用咗5G網路計劃就得到全世界,可憐哪!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-4-30 09:27 PM 發表

我個人認為都係減價多。
可能會有驚喜,但我唔信自由鳥咁快有 5G 。

https://wealth.hket.com/article/2631164?r=cpstna

最近薑餅人收到一個奇怪的短訊,是數碼通(00315)旗下的「自由鳥」向客戶發出有關將於5月5日推出全新的服務計劃的通知。

「自由鳥」在社交平台表示,在推出新月費計劃後,現正出售的計劃將全部停售。由於自由鳥客戶毋須 ...
留意

回覆 引用 TOP

未有5G啦, 反正5G都未流行

回覆 引用 TOP

照你咁講, 4大台上台plan可以全部執晒佢啦, 邊有得咁比較

引用:
原帖由 lokzimmy 於 2020-5-24 01:49 AM 發表

照你咁講, 4大台上台plan可以全部執晒佢啦, 邊有得咁比較
需要「真」無限plan既用家或者驚唔見number既用家,仍然需要上台,全部執哂豈不是斷電訊商自己米路?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 形単影伿 於 2020-5-23 06:24 PM 發表

又一件唔睇版規既文盲抄post

回覆 引用 TOP

忽然有好多新帳戶入左黎,不繼重覆其他人之前既留言。好討厭。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-5-24 05:15 PM 發表

可能啲積分換到錢,尤其依家咁既環境,賺得一蚊得一蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淺揂貪杯 於 2020-5-24 05:02 PM 發表

我個人認為都係減價多。
可能會有驚喜,但我唔信自由鳥咁快有 5G 。
https://wealth.hket.com/article/2631164?r=cpstna

最近薑餅人收到一個奇怪的短訊,是數碼通(00315)旗下的「自由鳥」向客戶發出有關將於5月5日推出全新的服務計劃的通知。

「自由鳥」在社交平台表示,在推出新月費計劃後,現正出售的計劃將全部停售。由於自由鳥客戶毋須 ... ...
人地既回覆已曲解原文作者既意思,已經錯。你仲要一字不漏咁抄,錯上加錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-5-24 05:15 PM 發表

我都發現有這個問題, 歡迎REPORT ~

無限流量圖片上載http://dedpic.com

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]