• 瀏覽: 2,813
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 林燊 於 2020-5-26 08:38 PM 發表

有睇到,如果買VIVO電話係可以,OPPO嘅佢就無顯出嚟,話我超出送遞範圍,要用第三方寄運……
我唔記得係唔係第三方集運,
只記得叫神州集運。

熱賣及精選
引用:
原帖由 bulkbear 於 2020-5-26 09:30 PM 發表

我唔記得係唔係第三方集運,
只記得叫神州集運。
但oppo點都要送入屋,vivo就可以自取,俾佢吹脹……

引用:
原帖由 林燊 於 2020-5-26 10:03 PM 發表

京東呢方面係搞得無淘寶咁好,
淘寶如果用集運落單之前己經決定咗,
但我記得京東係去到預備比錢嗰時先搞到用集運定宅配。

引用:
原帖由 林燊 於 2020-5-26 10:03 PM 發表

若果你未係京東買過嘢可以繼續試,
最多去到比錢唔啱就唔比錢,
但我買過嘢驚佢好似淘寶咁自動過數,
咁我就無端端買多件嘢。

引用:
原帖由 bulkbear 於 2020-5-26 10:16 PM 發表

京東呢方面係搞得無淘寶咁好,
淘寶如果用集運落單之前己經決定咗,
但我記得京東係去到預備比錢嗰時先搞到用集運定宅配。
買唔到電話買咗個spigen殼,要先送到深圳,到時再通知俾4蚊,跟住都係要送到屋企,無得自取,投降……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bulkbear 於 2020-5-26 10:19 PM 發表

若果你未係京東買過嘢可以繼續試,
最多去到比錢唔啱就唔比錢,
但我買過嘢驚佢好似淘寶咁自動過數,
咁我就無端端買多件嘢。
買咗個殼,用微信大陸錢包俾錢,佢應該搞唔到自動過數掛……?
個殼點都要送屋企,唯有盡量安排,如果搞唔掂,又退唔到,由得佢丟咗佢算……

引用:
原帖由 林燊 於 2020-5-26 10:28 PM 發表

買咗個殼,用微信大陸錢包俾錢,佢應該搞唔到自動過數掛……?
個殼點都要送屋企,唯有盡量安排,如果搞唔掂,又退唔到,由得佢丟咗佢算…… ...
有無問過客服確定係唔係無得送去自取點?
我記得我係經神州集運送去自取點嘅。

引用:
原帖由 bulkbear 於 2020-5-26 11:19 PM 發表

有無問過客服確定係唔係無得送去自取點?
我記得我係經神州集運送去自取點嘅。

嗰間叫悅通國際物流……
如果可以自提,上面個京東自提標誌對落係揀自取嘅站點……

引用:
原帖由 林燊 於 2020-5-26 11:37 PM 發表

嗰間叫悅通國際物流……
如果可以自提,上面個京東自提標誌對落係揀自取嘅站點……
係喎,真係唔同咗。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]