• 瀏覽: 137,439
  • 回覆: 943
  • 追帖: 11
小米旗下所有型號5G手機,都無N79頻段,相信在香港有些區域係收唔到。

糾結中 唔知游戲性能點樣

引用:
原帖由 emc 於 2020-11-28 06:22 PM 發表

都係覺得貴賣三千幾俾三星個衰嘢唔値。但撞到笱盤就落搭囉。

到時跌價唔值番咁多錢喊唔番。。。

未真正用住,等 Root 左先。

唔夠紅米Note 9 pro速度快,因紅米note 9 pro可俾你澎澎聲速度感嘅感覺,呢部無。但呢部薄同輕。屏幕又慳電個隻。

三星都係貴人三兩舊㗎喇唔理咩系列都好。。。
三星 三千蚊機 我覺得唔貴 系小米搞到咁低價865可以賣到三千頭 根本冇得比唔同品牌 起碼工藝都唔同拉

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-12-4 05:08 PM 發表

三星 三千蚊機 我覺得唔貴 系小米搞到咁低價865可以賣到三千頭 根本冇得比唔同品牌 起碼工藝都唔同拉
但有一樣嘢你不得不同意: 窮L (本人係)

引用:
原帖由 核心小小幻象 於 2020-12-4 03:00 PM 發表

糾結中 唔知游戲性能點樣
上YouTube睇多啲鬼佬測試。

雖然鬼佬都有打手,睇多幾集囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emc 於 2020-12-4 06:24 PM 發表

但有一樣嘢你不得不同意: 窮L (本人係)
我冇講過窮L呢種用詞 捨唔捨得比錢 好睇個人本身系想要d咩價位機

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-12-4 10:05 PM 發表

我冇講過窮L呢種用詞 捨唔捨得比錢 好睇個人本身系想要d咩價位機
唔使咁認真唔使咁認真。。。傾下計啫都係。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jk855 於 2020-5-19 05:33 PM 發表

下午兩點 旺角小米之家入手 入去十幾分鐘已經有大約六,七個人買 顏色齊 有考慮過同對比小米note10 lite版 但因為冇插卡所以都係選返紅米note 9 Pro 之前睇過好多youtube介紹 屏佔比高 6.6吋有30W快叉火牛 5千大電行Android 10 有完整google 現在買上網登記有多三個月保養 計起上來抵玩$1899👍
點解個樣同大陸版唔同既~~~

引用:
原帖由 airair08 於 2020-12-7 23:07 發表

點解個樣同大陸版唔同既~~~
https://cdn.cnbj0.fds.api.mi-img.com/b2c-shopapi-pms/pms_1606288823.40133253.jpg
有乜唔同, 大陸剛上部NOTE 9 PRO=香港 10T LITE
一模一樣, 連配色都一樣
係個主鏡唔同規格

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬寒自我的水果 於 2020-11-30 09:25 發表

小米旗下所有型號5G手機,都無N79頻段,相信在香港有些區域係收唔到。
Redmi 10X 5G / Redmi 10X Pro

5G :n1/n3/n41/n78/n79
4G:FDD-LTE :B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8

食晒香港頻段

選民,您的一票,其實好有用的(以前)!
引用:
原帖由 grateful1314 於 2020-12-8 10:33 AM 發表

Redmi 10X 5G / Redmi 10X Pro

5G :n1/n3/n41/n78/n79
4G:FDD-LTE :B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8

食晒香港頻段
請問是國內版?

引用:
原帖由 冬寒自我的水果 於 2020-12-8 14:57 發表

請問是國內版?
這款機無國外版的。

選民,您的一票,其實好有用的(以前)!

回覆 引用 TOP

好耐之前問過、未有回覆、請教點樣在螢幕set個快捷鍵、去調校音量高低?我睇mytv super睇YouTube時、想方便一些、tks呀

引用:
原帖由 樹上芳香的油站 於 2020-12-23 05:56 PM 發表

好耐之前問過、未有回覆、請教點樣在螢幕set個快捷鍵、去調校音量高低?我睇mytv super睇YouTube時、想方便一些、tks呀
唔洗吓吓去按機身側邊的音量鍵, 才可調節音量高低

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]