• 瀏覽: 3,052
  • 回覆: 50
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 袋中難吃的海鮮 於 2020-5-23 04:02 PM 發表

聯通$11包500分鐘一個月, 送每月大陸數據500m和大陸號碼(打先計錢), 可以用黎開大陸支付寶及微信支付, 簽24個月合同。
尼個plan冇得輸。
抄襲

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 一聯兄弟 於 2020-5-20 04:23 PM 發表

無需數據,只想留號碼,
有邊個台月費最平又多分鐘,師兄姐有冇好介紹

收集各位意見,暫時最平:

1.聯通11/月,每月500分鐘,送大陸一卡2號,送每月500G大陸數據.(少量打電話,返大陸開戶口適用)

2.3台年卡$50/年,一年300分鐘,增值一次$50送300分鐘,$80送1000分鐘,延長一年.(保留號碼,超極少打電話適用) ...
樓主,建議修改以下,我首次回覆時沒有解釋清楚
2.3台年卡增值一次$50送300分鐘,$80送1000分鐘,延長一年.(保留號碼,超極少打電話適用)

$50/年,一年300分鐘,
以上這句刪去,怕有其他師兄見到產生誤會
因第一年如果用新卡或轉台係唔同,第一年用完之後就按需要增值$50或$80(共一張或多張)

回覆 引用 TOP

可以,你要了解返3仔原合約,係咪到期日同截數日期相同,如係就揀嗰日跳走,因為3會照計mnp當日嘅錢,所以當日應係到時日,以免踏入新帳單計新正價月費。你9月先到期,咪8月先搞囉,或者3到時有好offer呢?

聯通積木plan必須喺佢官網搞,而且必須信用卡自動轉賬,簽約兩年。請留意揀計劃時每一項細節,尤其係飛線只包21*,其他形式飛線要收錢,大陸嘅如果無用就唔好要,因為某啲情況下,呢個大陸號接收嘅電話要收錢,例如飛咗線去另一號碼要收聽呢個大陸號號打入電話。認識清楚,之後就無咁多爭拗了。

引用:
原帖由 sojoke 於 2020-5-23 09:30 PM 發表

可以,你要了解返3仔原合約,係咪到期日同截數日期相同,如係就揀嗰日跳走,因為3會照計mnp當日嘅錢,所以當日應係到時日,以免踏入新帳單計新正價月費。你9月先到期,咪8月先搞囉,或者3到時有好offer呢?

聯通積木plan必須喺佢官網搞,而且必須信用卡自動轉賬,簽約兩年。請留意揀計劃時每一項細節,尤其係飛線只包21*,其他形式飛線要收錢,大陸嘅如果無用就唔好要,因為某啲情況下,呢個大陸號接收 ...
多謝師兄指引

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉冰凍的湯圓 於 2020-5-23 03:08 AM 發表

個半月前攪就得, 記得打上而家個台問到期日, 問埋要轉走要幾多號走, 早走一日當你毁約, 遲走一日要你比正價月費, 最好錄埋音, 智能手機有得錄音。 ...
早走一日當你毁約

我有個號碼7月中到期,問過1010佢地講係前一日成功轉走就得
又或者最後一個月比咗錢隨時走都得

呢個號碼比屋企人用,因為基本上都冇咩使用,依家搵緊平既儲值咭或年卡帶過去!

遇到支那豬,不用跟牠談思想,談民主,因為牠們只關心飼料和豬圈!!
烏蠅愛大便!!5毛愛黑警!!
黑警死全家!!5毛全家死!!
引用:
原帖由 深圳河一號 於 2020-5-24 07:25 PM 發表

早走一日當你毁約

我有個號碼7月中到期,問過1010佢地講係前一日成功轉走就得
又或者最後一個月比咗錢隨時走都得

呢個號碼比屋企人用,因為基本上都冇咩使用,依家搵緊平既儲值咭或年卡帶過去! ...
我意思話要小心, 間間電訉商都唔同, 問清楚小心為上

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]