• 瀏覽: 2,226
  • 回覆: 10
最近想買部香港冇行貨既手機,想選擇可靠的水貨手機店買水貨手機

領域:大集團,有規模的連鎖水貨手機店
三禾電氣:口碑好的行/水貨手機零售小店

想問大家覺得呢兩間選擇邊間去買好呢?或者大家有咩好既水貨手機店推介呢?謝謝

回覆 引用 TOP

好多年前去三禾電氣買過手機,不錯
領域就無去過

引用:
原帖由 IDS 於 2020-5-22 11:57 發表

好多年前去三禾電氣買過手機,不錯
領域就無去過
好的,多謝師兄回覆

引用:
原帖由 tsui0101y 於 2020-5-24 11:44 PM 發表

好的,多謝師兄回覆
樓主去咗邊處買水機?各方面滿意嗎?

走的終須走,莫等待!
引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-6-19 03:51 發表

樓主去咗邊處買水機?各方面滿意嗎?
三禾冇貨 , 最後我去左領域買 , 雖然領域貴500 , 但話晒大集團有信心保證D

我部電話用左大半個月 ( A90 ) 好好用 , 一D問題都冇 , 用落同行貨冇分別

引用:
原帖由 tsui0101y 於 2020-6-23 11:31 PM 發表

三禾冇貨 , 最後我去左領域買 , 雖然領域貴500 , 但話晒大集團有信心保證D

我部電話用左大半個月 ( A90 ) 好好用 , 一D問題都冇 , 用落同行貨冇分別
安樂曬~

唔買A71?

走的終須走,莫等待!
引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-6-24 03:37 發表

安樂曬~

唔買A71?
我覺得A90比較好,話晒5G機 , 香港行貨唔出A90唔知是否因為香港市場細 , 如果出A90會搶左samsung中高檔新機市場,A90性價比好高

引用:
原帖由 tsui0101y 於 2020-6-24 06:20 PM 發表

我覺得A90比較好,話晒5G機 , 香港行貨唔出A90唔知是否因為香港市場細 , 如果出A90會搶左samsung中高檔新機市場,A90性價比好高
A71都有5G喎,同A90比,那個佔優??

走的終須走,莫等待!
引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-6-25 07:04 發表

A71都有5G喎,同A90比,那個佔優??
而家香港行貨部A71得4G , 而且 A71 只係核心Snapdragon 730 , A90核心係 Snapdragon 855

其實從型號數字上90比71高 , 都知A90佔優

引用:
原帖由 tsui0101y 於 2020-6-26 11:01 PM 發表

而家香港行貨部A71得4G , 而且 A71 只係核心Snapdragon 730 , A90核心係 Snapdragon 855

其實從型號數字上90比71高 , 都知A90佔優
A71水機都有5G,貪佢平過A90.

走的終須走,莫等待!

回覆 引用 TOP

做得大集團,又點會賣水貨呢

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]