• 瀏覽: 1,142
  • 回覆: 10
半年前去石門京瑞食飯,在酒樓室內幾乎收唔到訊號,上網速亦係龜速,向衫投訴過,今日約左 fd 犯罪 (飯聚),室內訊號好強,我用緊 4G Plan,測試上網速就大概有 12 m,算唔錯

附件

IMG_20200523_183801.jpg(61.78 KB)

2020-5-23 10:32 PM

IMG_20200523_202610.jpg(63.99 KB)

2020-5-23 10:32 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 10:32 PM 發表

半年前去石門京瑞食飯,在酒樓室內幾乎收唔到訊號,上網速亦係龜速,向衫投訴過,今日約左 fd 犯罪 (飯聚),室內訊號好強,我用緊 4G Plan,測試上網速就大概有 12 m,算唔錯 ...
驚衰犯罪

引用:
原帖由 跳窗 於 2020-5-24 07:01 AM 發表

驚衰犯罪
係架......驚架

回覆 引用 TOP

是否3台啲決策人上嚟香討,見到不停有人係咁插,初期就找打手講好話。但始終事實歸事實,最後死死地氣裝返個站

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-5-24 07:42 PM 發表

是否3台啲決策人上嚟香討,見到不停有人係咁插,初期就找打手講好話。但始終事實歸事實,最後死死地氣裝返個站
有可能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cool.com 於 2020-5-24 07:42 PM 發表

我的舊帖 : 衫....石門站附近建築物內 0 signal !!!

https://mobile.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28712535&page=5&pid=519158406#pid519158406

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 10:32 PM 發表

半年前去石門京瑞食飯,在酒樓室內幾乎收唔到訊號,上網速亦係龜速,向衫投訴過,今日約左 fd 犯罪 (飯聚),室內訊號好強,我用緊 4G Plan,測試上網速就大概有 12 m,算唔錯 ...
收得好咗咪好囉,其實近呢幾年衫台都進步左

引用:
原帖由 bailss 於 2020-5-28 01:55 AM 發表

收得好咗咪好囉,其實近呢幾年衫台都進步左
agree
So far so good

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-29 03:13 PM 發表

agree
So far so good
性價比合理我已經接受

回覆 引用 TOP

就算同地區,係唔同樓接收都會有出入,個個台都有死位

回覆 引用 TOP

建築物內最多死位,有D位真係咩台都收唔到

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]