• 瀏覽: 2,990
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 yuiwaisss 於 2020-7-1 03:38 AM 發表

咁呢樣係真
有用過net+既人其實都知係快
net+未用過,但據聞速度係慢過5g又快過4.5g

熱賣及精選
假到咁都有人信

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-7-2 12:18 PM 發表

今年下半年佢地5G個覆蓋應該會好好多,大部份地區都用到
咁你覺得3台而定收咁既5G 價錢, 上唔上台好?

同埋上次你話要高性價比就簡3台, 可唔可以分析下點高法?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-7-2 12:20 PM 發表

net+未用過,但據聞速度係慢過5g又快過4.5g
NET+ 同4.5G 即係咩速度, NET+點樣快過4.5G

回覆 引用 TOP

Csl 都差左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4x6 於 2020-7-2 11:13 AM 發表

屍記你都信 如果真的在你範圍內有5G 不代表網絡好 因為他隨時可以在機樓關你水喉 給路過的白老鼠用暫時優先屎用 你信他一成 包你雙目失明 ...
你真係睇得科幻片太多亂咁諗野, 有時間睇下醫生啦

引用:
原帖由 香港幼稚羊羊 於 2020-7-2 01:06 PM 發表

假到咁都有人信
大白痴信的

95搭8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tan_1010 於 2020-7-2 05:30 PM 發表

你真係睇得科幻片太多亂咁諗野, 有時間睇下醫生啦
屍記 連4.5G都搞吾掂 還用來騙你果啲盲無

盲無看看有晒証據架 不同你大隻講 連幾十幾都連不上 有信號沒流量呀!盲無屍享

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-7-2 07:42 PM 發表

屍記 連4.5G都搞吾掂 還用來騙你果啲盲無 影片

盲無看看有晒証據架 不同你大隻講 連幾十幾都連不上 有信號沒流量呀!盲無屍享
以前我在屍記幫手晚上 去全港九新界 測試信號 聽啲C師說 閪到麻痺 知就笑狗死 吾知就上左台就比玩撚死

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-7-2 07:50 PM 發表

以前我在屍記幫手晚上 去全港九新界 測試信號 聽啲C師說 閪到麻痺 知就笑狗死 吾知就上左台就比玩撚死
我合約到九月 忍多幾個月 日日上嚟篤穿他毒瘡 4.5豬當5G

95搭8
引用:
原帖由 4x6 於 2020-7-2 07:55 PM 發表

我合約到九月 忍多幾個月 日日上嚟篤穿他毒瘡 4.5豬當5G
有本事 叫電信局 幫手測試 出份5G覆蓋範圍 不知豬小姐有無3.5G架頻譜儀 可能要問我借  網上的資料都好信 包括我在內 開飯

95搭8

回覆 引用 TOP

CMHK有冇咁高覆蓋?4.5G扮5G? 

回覆 引用 TOP

同埋CSL應該有d位未有覆蓋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]