• 瀏覽: 21,691
  • 回覆: 57
引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-11-6 11:40 AM 發表

因為呢度好多數碼通打手
個個台都有人讚有人彈, 但就淨係得SMT打手係咪? 會唔會偏頗左少少

引用:
原帖由 Gakk1iscute 於 2020-11-10 12:33 AM 發表

個個台都有人讚有人彈, 但就淨係得SMT打手係咪? 會唔會偏頗左少少
係,無錯,呢度只得SMT打手

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-11-10 05:35 AM 發表

係,無錯,呢度只得SMT打手
班打手最叻將數碼通唔見得人的問題自動隱藏,其他台又唔見會隱藏,百步笑五十步

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 20e1qmh 於 2020-11-11 10:06 AM 發表

唔想受氣就唔好用smt
我係幸運的一個 我已經轉台

講穩定!數記的確係比其他任何一間(HK)穩定!我之前用佢!但續約無優惠轉左CSL!csl好多時都係load空氣!之後貪平轉左去中移動!依家好後悔!好想轉用返Smartone🤦🤦
係用家!唔係打手🙏🙏

引用:
原帖由 王川子 於 2020-11-17 05:39 PM 發表

自己用緊CSL 收得幾好呀, 速度仲比之前用SMARTONE 明顯快
不過數碼通的確係比其他任何一間穩定地收唔到訊號

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaylaho1997 於 2020-11-17 01:04 AM 發表

我csl轉左做自由鳥了, 開心使用中
副台自由鳥都好過用 csl

回覆 引用 TOP

smt以前用過係叫死位較小
但速度就真係慢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天將繼續修行 於 2020-11-16 03:04 PM 發表

講穩定!數記的確係比其他任何一間(HK)穩定!我之前用佢!但續約無優惠轉左CSL!csl好多時都係load空氣!之後貪平轉左去中移動!依家好後悔!好想轉用返Smartone🤦🤦
係用家!唔係打手🙏🙏
N年前都用數記!當時覺得ok,亦係用多年但續約無優惠唔忿氣,轉咗去123,勁好,後123被c記收咗,差到無朋友,同客服投訴,佢建議我upgrade 10IO,開頭幾年不錯,但呢大半年,真係經常load空氣,都諗緊轉唔轉去數記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaylaho1997 於 2020-11-17 01:04 AM 發表

我csl轉左做自由鳥了, 開心使用中
可以講多少少嗎?仲有一兩個月想轉台。例如幾錢?幾多GB?thx
都有打算轉數記,但最近打去問,上官網live chat(之後會自動轉去特定whatsapp) ,當知道用量唔多(5GB左右……但其實我自己打算帶三至四個號碼轉台,另有幾個同事也差不多同時間轉台,我一次過問),客服已無意繼續Follow ,感覺好唔受重視

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]