• 瀏覽: 5,478
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tltong 於 2020-8-8 12:18 AM 發表

真係咁重要咩?
唔係話好重要其實,但買部旗艦手機估唔到有呢個問題

熱賣及精選
引用:
原帖由 高大浪漫的作業 於 2020-8-8 08:34 AM 發表

唔係話好重要其實,但買部旗艦手機估唔到有呢個問題
除非你每分鐘都玩銀行app,否則算喇!唔關部機事嘅,我諗。

10+ 20+係咪一樣咁大

主打手勢操作!

回覆 引用 TOP

Note 10/10+用Gorilla Glass6
Note 20U用Gorilla Glass7

Note 20係咪用Gorilla Glass5?
即係A系嗰隻?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tltong 於 2020-8-8 11:04 AM 發表

除非你每分鐘都玩銀行app,否則算喇!唔關部機事嘅,我諗。
算係呻下咁啦~都無辦法~照用!

回覆 引用 TOP

太快買銀行apps未必能全面支援

回覆 引用 TOP

另外想問aod其實有乜實際用途?用左一年都無問,但隔離post好似話可以改善屏幕壽命??

引用:
原帖由 高大浪漫的作業 於 2020-8-8 09:10 PM 發表

另外想問aod其實有乜實際用途?用左一年都無問,但隔離post好似話可以改善屏幕壽命??
取代通知燈。

引用:
原帖由 mingevo1030 於 2020-8-8 11:11 發表

10+ 20+係咪一樣咁大
https://m.gsmarena.com/compare.p ... 1&idPhone2=9732

強烈建議香港政府:
delete from 公屋輪侯表 where 香港身份証號碼 in
(select 香港身份証號碼 from 薪俸稅人士
  where 年收入/12 >= (select 個人申請收入 from 公屋申請資格));

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxxkingu 於 2020-8-9 02:22 AM 發表

取代通知燈。
會食多d電嗎?

回覆 引用 TOP

請問Note 10 plus 應不應該升上去android 10 呢?會不會食電左好多呢?謝謝你們。

我現在是android 9,UI1.5 即係出廠個版本。

附件

Screenshot_20200812-050427_Settings.jpg(50.44 KB)

2020-8-12 01:05 PM

Screenshot_20200812-050456_Software update.jpg(82.04 KB)

2020-8-12 01:05 PM

Screenshot_20200812-050456_Software update.jpg

引用:
原帖由 gn24699620 於 2020-8-12 01:05 PM 發表

請問Note 10 plus 應不應該升上去android 10 呢?會不會食電左好多呢?謝謝你們。

我現在是android 9,UI1.5 即係出廠個版本。
快D升時啦,省電呀

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-14 10:09 AM 發表

快D升時啦,省電呀
你好,請問升級了10和UI 2.1後會省電d 嗎?謝謝。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alex_hflo 於 2020-8-6 11:14 PM 發表

之前d資料都覺得Note20 & 20U唔吸引,所以上兩個禮拜趁未過保養去左三星話舊電弱左而家幫換左新電同底板又可以用多一年
你好師兄,我都係用note10+未過保養
想問下只係同佢講舊電弱左,三星就會同你換新電同底板???
咁三星收你幾錢???  定免費???
THX

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]