• 瀏覽: 619
  • 回覆: 5
以前我試過係MK樓上店買過後門貨,有問題好彩間店最後俾左張CSL既買機收據我,拎上代理先肯保

我就諗住聽日去買三叔,唔知price.com d舖佢地肯唔肯保。

例如price.com,華仁、英京、A1呢d大舖都有。話自己係三叔特約,但三叔官網就無list出黎

熱賣及精選
華仁,京士買過,登記禮品,三星都受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-8-27 01:16 AM 發表

以前我試過係MK樓上店買過後門貨,有問題好彩間店最後俾左張CSL既買機收據我,拎上代理先肯保

我就諗住聽日去買三叔,唔知price.com d舖佢地肯唔肯保。

例如price.com,華仁、英京、A1呢d大舖都有。話自己係三叔特約,但三叔官網就無list出黎 ...
冇問題,price大部分都係受保,當然買出名果d或佢標係行貨先好買

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-8-27 01:16 AM 發表

例如price.com,華仁、英京、A1呢d大舖都有。話自己係三叔特約,但三叔官網就無list出黎 ...
以三星黎計 百老 豐x 各大電信商
呢啲係特約商 拎住佢地既單 就有保養
而所有細鋪 就係同2間代理拎貨 即係有貼紙果啲
只要間鋪頭單加貼紙 就有保養
華x 英x 果啲就係呢種
而價錢網入面果啲 所謂行貨 仲有一種就係台機
即係電信商出貨既機 有後門貨 有普通客出機後放機等等

總結 如果係細鋪 我只會選擇華x 英x

回覆 引用 TOP

引用:

大舖叫特約零售商,保養跟大舖單,不用理s/n(大舖唔會賣水貨,否則被三星停權)

細舖(非特約零售商)賣果D要有特經經銷商Label, 兼要s/n係三星官網認可 (有D經銷商只係for平板)

附件

0DACC66A-018F-405D-B103-B8F24A6977F0.jpeg(205.41 KB)

2020-8-28 12:15 PM

香港人對777說 : 「林鄭百歲百歲百百歲。」

香港人對駱惠寧說 : 「駱市委千歲千歲千千歲。」

中国奴民對習近平説 : 「中央軍委主席、總書記、國家主席萬歲萬歲萬萬歲。」
引用:
原帖由 中國女排五連冠 於 28-8-2020 12:14 發表

大舖叫特約零售商,保養跟大舖單,不用理s/n(大舖唔會賣水貨,否則被三星停權)

細舖(非特約經銷商)賣果D要有特經經銷商Label, 兼要s/n係三星官網認可 (有D經銷商只係for平板) ...
原來連卡佛都有電話賣

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]