• 瀏覽: 4,931
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 寫入讀出 於 2020-9-9 10:59 PM 發表

呀,仲有,我覺得Poco F2 Pro個個喇叭唔錯,夠大聲又清,唔拆,好過Mix2s好多
有同感,真係一流。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羽潔 於 2020-9-9 08:09 PM 發表

我都想講個指文垃圾價錢問題仲哀過 s10+三星超聲波
我又覺得認真好好喎,我以前用oppo認到火都黎埋。

引用:
原帖由 寫入讀出 於 2020-9-9 08:00 PM 發表

我都剛出了,用了幾日,我又唔覺得重, mon大過我部mix2s, 電量夠,升降自拍好正,影相唔錯,價錢平,有5G

但唔知點解,覺得個指紋解鎖唔夠靈敏,唔係次次得,我部mix2s靈敏好多,同畫面嘅觸控,好似都有少少唔靈敏咁,唔知點解

但總括部Poco F2 Pro,暫時嚟講都唔錯 ...
我初初都有呢個問題,但再做幾次輕輕安就無問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingkwai 於 2020-9-24 09:35 PM 發表

我又覺得認真好好喎,我以前用oppo認到火都黎埋。
k1果部咁平 我覺得出側指都好ok

回覆 引用 TOP

我有段時間同時有小米10 5G和poco f2 pro實際使用過兩部機,分別就是poco f2人像解鎖是可以帶著口罩解的...小米10 得單卡...但poco f2影相象數同屏幕刷新率低些...最後選擇了poco f2 pro!

回覆 引用 TOP

原本想買比老豆,今日去小米之家試,覺得個喇叭唔掂,有點拆,開speaker好震,感覺機殼好單薄

點解要甘銀大部 點解吾出6吋 我好鐘意個前置申縮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2020-9-9 11:47 PM 發表

電唔得就乜都假喇 如果插電用好傷機傷電
都唔係好傷, 我部 OnePlus 7 Pro,  2019 年 5 月開始用, 日日食雞
到今日舊電都仲有 86% 健康度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛車之女 於 2020-9-30 09:24 PM 發表

原本想買比老豆,今日去小米之家試,覺得個喇叭唔掂,有點拆,開speaker好震,感覺機殼好單薄
你指係小米10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2020-9-9 06:12 PM 發表

今年拿了政府一萬元 馬上換了新手機 其實香港手機品牌選擇真的不多 我目標是國產手機 因為平靚正極具性價比

而為了穩陣 我去了某大公司選購 而我個人需求大多用來打遊戲 所以處理器核心一定要夠勁 經過詳細考慮 在大陸品牌中選擇了小米 但在小米10和poco f2比較下 我放棄了拍攝功能 節省幾百大元 購入了poco f2 pro

事後得知D部手機反應評價極端 我今天都黎分享下我的真實感受 ...
我中意伸縮鏡頭做到真全面屏

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]