• 瀏覽: 35,970
  • 回覆: 134
  • 追帖: 2
本主題由 chairman_palm 於 2020-9-17 10:12 PM 移動
賣點

回覆 引用 TOP

ps5 炒上二萬 ! 仆街

回覆 引用 TOP

應該買 ipad air 唔應該買 ipad?
都差一千蚊嘅

如果是印度蘋果,就留番俾美狗自己食吧!

回覆 引用 TOP

蘋果唔更新下自己。。遲早瓜柴。。

引用:
原帖由 lctj9 於 2020-9-19 16:11 發表

應該買 ipad air 唔應該買 ipad?
都差一千蚊嘅
毒果淫pad?又貴又廢!邊做到大事!

梗係買microsoft surface go 2 8GB / 128GB好過!只需$4,288!

https://www.microsoftestore.com. ... K01565?locale=zh_HK

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
重過新生!
引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-19 05:27 PM 發表

毒果淫pad?又貴又廢!邊做到大事!

梗係買microsoft surface go 2 8GB / 128GB好過!只需$4,288!

https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/surface-go-2/MICHK01565?locale=zh_HK ...
係貴, 不過有啲 software 只有 app 版, 無奈都係要買 ipad

回覆 引用 TOP

64 gb 夠了吧?

回覆 引用 TOP

其實如果唔用ipencil, 其實只要部機唔慢, 我就真係冇乜動機去換。譬如我依家仲用緊部ipad air 2, 反正部機又一樣咁輕薄,上網睇片又一樣咁順。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 szokay 於 2020-9-19 17:24 發表

蘋果唔更新下自己。。遲早瓜柴。。
絕對同意!

手機早已沒落!冇人理!

連tablet都俾android tablet上下全方位夾攻!仲有microsoft surface go 2!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智

進入2021東京奧運年
重過新生!

回覆 引用 TOP

幾型

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

等到出Iphone 20 Steve job 就會激L醒

回覆 引用 TOP

今年出唔出5G新機架?

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2020-9-20 07:57 發表

今年出唔出5G新機架?
直頭離棄毒果淫gay好過!

妓窮!

轉黎samsung 5G新世代,迎接2021東京奧運!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智

進入2021東京奧運年
重過新生!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]