• 瀏覽: 31,300
  • 回覆: 119
本主題由 sonicjet 於 2020-9-17 12:53 PM 合併
引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-19 08:39 PM 發表

XGPU絕對遙遙領先PSN最少380,000km (地球至月球的距離)!

XGPU,絕對宇宙最強!

Xbox Game Pass Ultimate 包括 Xbox Live Gold 的所有好處,以及超過 100 款高品質主機遊戲和電腦遊戲。不時上架新鮮作品,時刻探索嶄新遊戲。享受獨家會員優惠和折扣。在最先進的多玩家網絡上與好友同玩共樂,並探索下一個喜愛的遊戲。

https: ...
吹咁撚多,Xbox One咪又係輸成兩倍幾銷量,無獨佔把撚,依家新一代,Spiderman+FF16又係直接KO。

熱賣及精選
引用:
原帖由 zensuper 於 2020-9-20 09:25 PM 發表

吹咁撚多,Xbox One咪又係輸成兩倍幾銷量,無獨佔把撚,依家新一代,Spiderman+FF16又係直接KO。
蜘蛛俠就真係獨佔,FF16遲啲一定出落xbox同電腦,另外唔係得ps有獨佔game架

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-20 09:30 PM 發表

蜘蛛俠就真係獨佔,FF16遲啲一定出落xbox同電腦,另外唔係得ps有獨佔game架
FF16出得Xbox嗰陣都已經俾哂大路銷量PS5,而且Xbox有獨佔?有邊幾隻3A係電腦無?弱智真係無藥醫。

引用:
原帖由 zensuper 於 2020-9-21 05:04 AM 發表

FF16出得Xbox嗰陣都已經俾哂大路銷量PS5,而且Xbox有獨佔?有邊幾隻3A係電腦無?弱智真係無藥醫。
FF16比PS5先有咩關係,我又唔急住玩,我等完全版先玩啦,又齊野,又平左
今次xbox主打係xgpu,好似Netflix 咁,比1個月費,就可以任玩,game都唔洗點買用win10玩又得
師兄你係最叻最勁

?9((99(!

邊個話我走左?
國家一日還在 我心一日不死

旅遊家的思想 只愛在吹水區留連的人如何能明白?
紙上談兵 誰也懂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-21 09:42 AM 發表

FF16比PS5先有咩關係,我又唔急住玩,我等完全版先玩啦,又齊野,又平左
今次xbox主打係xgpu,好似Netflix 咁,比1個月費,就可以任玩,game都唔洗點買用win10玩又得
師兄你係最叻最勁 ...
GAME又唔急住玩,但又急住要部機,又幾趣緻喎……

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2020-9-22 02:35 PM 發表

GAME又唔急住玩,但又急住要部機,又幾趣緻喎……
我買部機嚟做裝飾架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2020-9-17 10:39 AM 發表

錯, 當年PS4係首發, 我好記得我當年攞第一批機
我都系,未壞過。當日還落雨,sony送把傘

引用:
原帖由 ronlan001 於 2020-9-22 11:21 PM 發表

我都系,未壞過。當日還落雨,sony送把傘
其實第一批機多數都好襟用,好少壞
真係中伏機率超低

回覆 引用 TOP

可惜我買不到地一輪預訂

回覆 引用 TOP

世界咁流通係咪首發冇所謂。

儘管我不喜歡,我還是會好好照顧他們
引用:
原帖由 隔離博學的傅達 於 2020-9-23 05:16 PM 發表

世界咁流通係咪首發冇所謂。
師兄諗住買水貨機?

回覆 引用 TOP

玩到即可

儘管我不喜歡,我還是會好好照顧他們

回覆 引用 TOP

香港人買鬼到咩

回覆 引用 TOP

比大陸人買曬啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]