• 瀏覽: 1,473
  • 回覆: 11
糟1寫住sim 1; 糟2寫住NM, 係咪預不同用途??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-7 06:42 PM 發表

糟2用途: 一係第二張Sim, 或者華為自家記憶卡,NM卡。

引用:
原帖由 chopsuey 於 2020-10-7 10:48 PM 發表

糟2用途: 一係第二張Sim, 或者華為自家記憶卡,NM卡。
係咪我可以當呢個NM卡糟為sim 2 糟, 照插第二張sim落去??

回覆 引用 TOP

答咗你係 啦! 你真係人如其名

引用:
原帖由 chopsuey 於 2020-10-9 01:05 AM 發表

答咗你係 啦! 你真係人如其名
你講到一舊舊!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-9 02:25 AM 發表

你講到一舊舊!!
講得咁清楚,你都仲要話人講到一舊舊? 你冇嘢係嘛?! 抑或 你有讀寫障礙

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-9 02:25 AM 發表

你講到一舊舊!!
其實人地答得的確好清楚,一係sim 一係NM 卡,究竟你唔明啲乜嘢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chopsuey 於 2020-10-10 12:14 AM 發表

講得咁清楚,你都仲要話人講到一舊舊? 你冇嘢係嘛?! 抑或 你有讀寫障礙
樓主看來不太適合用手機,都係用返信鴿好的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 7-10-2020 06:42 PM 發表

SIM 1 係 電話卡
SIM 2 係 NM Card 或 第二張電話卡 (即第二個電話號碼)

回覆 引用 TOP

樓主你竟然用華為,果然識貨

回覆 引用 TOP

SIM 1  電話卡
SIM 2  NM 或 第二電話卡

回覆 引用 TOP

主題標籤 #huawei #華為
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]