• 瀏覽: 1,567
  • 回覆: 8
用緊note 5行緊android 5.1.1 ,但因為payme11月中開始要android 6以上先用到payme,但因為驚更新android後手機會有任何異常情況出現所以不想更新

請問現在有甚麼方法可11月中之後仍可用到payme?

可買新手機或新平板,但payme好似係登入時要綁死跟原先手機號碼?請指教thx!!

引用:
原帖由 kawhi1987 於 2020-10-18 10:45 PM 發表

用緊note 5行緊android 5.1.1 ,但因為payme11月中開始要android 6以上先用到payme,但因為驚更新android後手機會有任何異常情況出現所以不想更新

可買新手機或新平板,但payme好似係登入時要綁死跟原先手機號碼?請指教thx!! ...
求教

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kawhi1987 於 2020-10-18 10:45 PM 發表

可買新手機或新平板,但payme好似係登入時要綁死跟原先手機號碼?請指教thx!! ...
fsefgrdgr

回覆 引用 TOP

Samsung note 5 可升android 6個喎, 個個都係咁更新㗎啦,有乜好驚

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-10-19 10:35 AM 發表

Samsung note 5 可升android 6個喎, 個個都係咁更新㗎啦,有乜好驚
如買新手機用得返舊有PAYME戶口嗎?(不放SIM CARD入去)

引用:
原帖由 kawhi1987 於 2020-10-19 10:55 AM 發表

如買新手機用得返舊有PAYME戶口嗎?(不放SIM CARD入去)
直接問payme客服吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kawhi1987 於 2020-10-19 10:55 AM 發表

點解買新手機唔放sim卡入去而用舊機咁奇怪?

回覆 引用 TOP

間諜App偷個人資料, 永不會 用

回覆 引用 TOP

引用:

可以。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #Android
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]